Hey Google

Praat met de online verhuishulp

Verhuistips via de Google assistent

Centraal Beheer heeft iets nieuws: een voice-action waarmee u handige tips krijgt voor een ontspannen verhuizing. Pak uw mobiel, tablet, Google Home of Google Nest erbij en zeg 'Hey Google, praat met de online verhuishulp'. U krijgt meteen handige tips die u helpen bij uw verhuizing.

De Google assistent kan u bij van alles helpen. Checken wat het weer is, of er files zijn op uw route, waar de dichtstbijzijnde supermarkt is en nog veel meer. Vanaf nu helpt de Google assistent u ook met handige tips voor uw verhuizing. 

Zo werkt het 

Leun achterover en luister naar handige verhuistips

  1. Pak uw mobiel, tablet, Google Home of Google Nest erbij. 

  2. Zeg of typ: 'Hey Google, praat met de online verhuishulp'.

  3. Krijg meteen handige tips voor uw verhuizing. Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Heeft u een Google Home of Google Nest? Zorg dan dat deze verbinding heeft met internet en dat de microfoon aan staat. Gebruikt u uw mobiele telefoon of tablet? Download dan eerst de app Google Assistant. Open de app om gebruik te maken van de Google assistent. U roept de online verhuishulp op door te zeggen of typen: 'Hey Google, praat met de online verhuishulp'.  

Op dit moment kunnen we alleen Nederlandstalige voice-actions maken via de Google assistent. Als er andere voice-assistenten beschikbaar komen, kijken we natuurlijk wat de mogelijkheden daarvan zijn.   

Ja, het gebruik van de online verhuishulp via de Google assistent is gratis.