Centraal Beheer biedt dienst Energielabel aan

Centraal Beheer lanceert alweer 3e pilot in korte tijd

Centraal Beheer doet meer dan verzekeren. Wij helpen ook bij alle woonwensen. Van huizenjacht tot verduurzamen. Daarom lanceerden we de afgelopen tijd al 2 nieuwe diensten: de Makelaarservice en de Bouwkundige keuring. Nu voegen wij daar de nieuwe dienst Energielabel aan toe. Vanaf januari 2021 moeten huizenverkopers verplicht een energielabel hebben. Samen met de huidige huizenmarkt maakt dit het lastig voor consumenten om een betrouwbare energieadviseur te vinden. Voor ons een mooie uitdaging om dat makkelijker te maken voor de klant!

We starten een pilot om de wensen van de doelgroep te onderzoeken

Wij starten deze nieuwe diensten in de vorm van een ‘pilot’, omdat het in de markt al duidelijk is dat er een grote behoefte aan een oplossing is. In dit geval een behoefte aan energielabels. Daardoor kunnen wij snellere stappen in het innovatieproces zetten en een aantal stappen van ons gebruikelijke stage-gate model overslaan. Dit model gebruiken we bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Door samen met een bestaande aanbieder een pilot te starten, kunnen we snel een dienst introduceren. Zonder dat het innovatierisico toeneemt.

Centraal beheer kiest na marktscan voor samenwerking met Huiskeur

Huiskeur is een adviesbureau met energieadviseurs door het hele land. De adviseurs zijn zorgvuldig geselecteerd, gediplomeerd en ervaren. Daarnaast is Huiskeur flexibel, denkt ze mee met Centraal Beheer en heeft Huiskeur de ervaring van de klant voorop staan. Bovendien heeft de klant binnen 3 weken een afspraak met een energieadviseur. Dat is heel snel in deze huizenmarkt! De kosten zijn vanaf € 324,- inclusief BTW. Zo helpen we consumenten snel aan een energielabel.

“Centraal beheer heeft al mooie stappen gemaakt op de weg naar de meest geliefde dienstverlener. Huiskeur sluit daar mooi bij aan want bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!” - Hakan Eijkenboom, Huiskeur

“Tijdens onze kennismaking merkten we al snel dat de ambities van Huiskeur en Centraal Beheer goed bij elkaar passen. We willen klanten op een voor de klant makkelijke, snelle en flexibele manier verder helpen. Huiskeur is een ervaren partner die in staat is om in een zeer oververhitte markt kwaliteit én snelheid te leveren. We zijn erg blij dat de samenwerking van start gaat!” - Lisette Tap, Centraal Beheer

Van 16 juni tot 16 september loopt de pilot Energielabel

Centraal Beheer wil graag weten of de doelgroep het logisch en interessant vindt dat wij een energielabel aanbieden. En of de doelgroep van de dienst gebruik wil maken. Op basis van de ervaringen en resultaten van de pilot beslissen Centraal Beheer en Huiskeur of ze samen blijven werken.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Mail je vraag naar lab55@achmea.nl of kijk op Energielabel. Kan jij wat voor onze klanten betekenen en wil je graag samenwerken? Laat het ons dan weten. We gaan graag met je in gesprek.