Centraal Beheer start Makelaarservice

Centraal Beheer en Juiste Makelaar kiezen voor samenwerking

Centraal Beheer wil het iedereen makkelijk maken. Zo ook bij het kopen van een woning. Centraal Beheer onderzocht de wensen van mensen die een huis kopen. Uit dit onderzoek blijkt dat zij het moeilijk vinden om een betrouwbare aankoopmakelaar te vinden.

De Makelaarservice biedt snel en eenvoudig een betrouwbare makelaar

De Makelaarservice is gratis en makkelijk. De persoon die een aankoopmakelaar zoekt, boekt een intake. Een medewerker van de Makelaarservice bespreekt in een telefoongesprek de wensen van de aanvrager. Na de intake krijgt deze persoon 2 vrijblijvende offertes van betrouwbare makelaars.

Juiste Makelaar vergelijkt makelaars in heel Nederland

Centraal Beheer werkt voor deze pilot samen met Juiste Makelaar. Juiste Makelaar is een vergelijkingsdienst voor makelaars en bestaat uit een netwerk van 500 makelaars. Alle makelaars zijn aangesloten bij 1 van de 3 brancheorganisaties: NVM, VBO en VastgoedPro. Zo biedt de Makelaarservice altijd betrouwbare makelaars in de buurt aan.

“Als innovatieve dienstverlener denkt Centraal Beheer een aantal stappen vooruit en is het vaak gebleken dat nieuwe diensten succesvol in de markt worden gezet. Bij Juiste Makelaar staat de klant centraal, waarbij onze vergaande klantenservice de basis is van het succes van de makelaarservice. Dit sluit naadloos aan bij de klantgerichtheid van Centraal Beheer. Door deze combinatie kunnen we het samen tot een groot succes maken!” - Youp Strietman, Juiste Makelaar

“Onze 1e kennismaking met Juiste Makelaar was op het pitch-event ‘Van woonwens tot droomhuis’ van Lab55, het innovatielab van Centraal Beheer. Juiste Makelaar viel toen op door het landelijke netwerk met betrouwbare makelaars en hun persoonlijke aanpak. Juiste Makelaar geeft een mooie oplossing voor een grote behoefte in de markt. We zijn erg blij dat we samenwerken en nog meer klanten kunnen helpen met de aankoop van hun droomhuis.” - Aafke Wiegersma, Lab55 Centraal Beheer

De Makelaarservice is een pilot die van 3 mei tot 3 augustus 2021 loopt

Op basis van de ervaringen en resultaten van de pilot, beslissen Centraal Beheer en de Juiste Makelaar na 3 maanden of ze samen blijven werken. 

“Wij werken met Juiste Makelaar samen omdat zij een persoonlijke en zeer klantgerichte aanpak hebben. Zij nemen contact op met de persoon die een intake heeft aangevraagd. Zo kunnen zij makelaars aanbieden die passen bij de wensen van de aanvrager. Precies zoals Centraal Beheer dat graag doet.”  - Fleur Abbenhuis, Centraal Beheer

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Mail je vraag naar lab55@achmea.nl. Kan jij wat voor onze klanten betekenen en wil je graag samenwerken? Laat het ons dan weten. We gaan graag met je in gesprek.