Groeiversneller in actie

Groeiversneller in actie

Het is een uitdagende periode voor ondernemers: welke overheids­regelingen kan ik gebruiken, hoe verlaag ik kosten en hoe bewaak ik mijn bedrijfs­continuiteit nog beter? Maar ook: welke kansen zijn er en hoe werk ik, ook nu, aan mijn ambities? Belangrijke vragen die u helpen de toekomst vorm te geven. Stap in Groeiversneller en ga samen met andere ondernemers aan de slag!

Ondernemen 31 aug 2021 3 minuten
Groeiversneller in actie

Bereik een doorbraak met uw bedrijf

Deskundige groeibegeleiders van Port4Growth, NLInvesteert en Centraal Beheer helpen u en collega-ondernemers in 8 modules heel praktisch vooruit. U werkt samen aan een strategisch groeiplan en een concreet actieplan. Helemaal afgestemd op waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Op weg naar de doorbraak die u met het bewezen succesvolle programma Groeiversneller kunt bereiken.