Ondernemen

Groeiversneller in actie

Ondernemen

Het is een uitdagende periode. Als ondernemer heeft u te maken met ingewikkelde vraagstukken: welke overheidsregelingen kan ik gebruiken, hoe verlaag ik kosten en wat kan ik nog meer doen om mijn bedrijfscontinuiteit te bewaken? Maar ook: welke kansen zijn er en hoe werk ik - ook nu - aan mijn ambities? Belangrijke vragen die u helpen de toekomst vorm te geven. Stap in Groeiversneller en ga samen met andere ondernemers aan de slag!

31 aug 2021
3 minuten
Groeiversneller in actie

Bereik een doorbraak met uw bedrijf

Deskundige groeibegeleiders van Port4Growth, NLInvesteert en Centraal Beheer helpen u en collega-ondernemers in 8 modules heel praktisch vooruit. U werkt samen aan een strategisch groeiplan en een concreet actieplan. Helemaal afgestemd op waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Op weg naar de doorbraak die u met het bewezen succesvolle programma Groeiversneller kunt bereiken.