Huishoudelijke Hulp

Betrouwbare hulp in de huishouding

Een fris en schoon huis. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Heerlijk, toch? Al dat stoffen, stofzuigen en strijken kost vrije tijd die u misschien liever anders besteedt. Wij helpen u een betrouwbare hulp voor bij u thuis te vinden. Die u makkelijk betaalt via iDEAL. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen! 

  • Kies een gescreende hulp bij u uit de buurt
  • Veilig en makkelijk betalen via iDEAL
  • Meer dan 27.000 actieve hulpen

Boek uw huishoudelijke hulp

Online boeken

  • Makkelijk direct zelf regelen
  • Binnen 1 werkdag uw oproep online
  • € 14,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Boek online

Telefonisch boeken

  • Persoonlijk telefonisch geholpen op een tijdstip dat u zelf kiest
  • Uitgebreide service van Hlprs om de juiste hulp te vinden
  • € 24,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Boek telefonische intake

Voor deze dienst werken we samen met Hlprs. Centraal Beheer bemiddelt hierin. De huishoudelijke hulp voert de dienst uit.

Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Dan kunt u zich aanmelden.

Heeft u een Huishoudelijke Hulp nodig?

Bij een telefonische intake geeft u door wanneer onze partner Hlprs u kan bellen.

Bij een online boeking ontvangt u een e-mail met een link. Via deze link gaat u akkoord met de voorwaarden van Hlprs. Binnen een werkdag ontvangt u uw persoonlijke account. U maakt hiervoor een wachtwoord aan. En u kunt zelf een huishoudelijke hulp boeking plaatsen: de eerste stap hierbij is om uw wensen door te geven.

Bij een telefonische intake neemt u uw wensen telefonisch met Hlprs door.

Op basis van uw wensen kiest u een aantal hulpen uit de buurt. Accepteert de hulp? Dan kunt u kennis maken.

Nog geen match? Na 24 uur kunnen ook andere hulpen op uw aanvraag reageren. Bij elke hulp ziet u een profiel met vaak een foto, motivatie en reviews van andere klanten. U maakt vervolgens zelf een keuze.

Handig om te weten over Huishoudelijke Hulp

Alles is geregeld

De Huishoudelijke Hulp helpt u met verschillende schoonmaaktaken. Zoals de keuken en badkamer poetsen. Stoffen, stofzuigen, dweilen en strijken. En nog veel meer!  U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse, 2-wekelijkse of maandelijkse basis. Tegen een iets hogere uurprijs is eenmalige schoonmaak ook mogelijk. 

Kosten

U betaalt bij een online boeking eenmalig € 14,95 bemiddelingskosten. Bij een telefonische boeking is dat € 24,95. U betaalt deze kosten alleen als u via ons een huishoudelijke hulp heeft gevonden. De gemiddelde uurprijs van een hulp is € 15,-. De uurprijs van de Huishoudelijke Hulp is inclusief vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Echt goed geregeld dus! De kosten voor de huishoudelijke hulp worden aan het einde van iedere maand in rekening gebracht. U kunt gemakkelijk online betalen via iDEAL.

Onze partner

Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs. Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Daardoor is er altijd wel een betrouwbare hulp bij u in de buurt te vinden. U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse, 2-wekelijkse of maandelijkse basis.

Veel gestelde vragen

Onze partner Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Personen die u graag helpen in uw huishouden. Maar huishoudelijke hulp word je niet zomaar. Alle hulpen hebben een verplichte ID-controle gedaan die bewijst dat zij echt zijn. Zo weet u wie u over de vloer krijgt.

Wanneer u een huishoudelijke hulp gekozen heeft, sluit u een dienstverleningsovereenkomst met de hulp. Dit valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Het uurloon is inclusief vakantiegeld -en dagen en kort verzuim. Centraal Beheer is geen onderdeel van deze overeenkomst.

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met Huishoudelijke Hulp wil Centraal Beheer u helpen om snel een goede schoonmaker te regelen. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.

Nee. Huishoudelijke Hulp is voor iedereen die snel en gemakkelijk een betrouwbare hulp in huis zoekt. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs.

U ontvangt aan het eind van de maand een rekening van onze partner Hlprs.

U kunt de rekening betalen via iDEAL of automatische incasso. Zodra u de rekening heeft voldaan, ontvangt de huishoudelijke hulp direct zijn of haar geld voor de gewerkte uren. U betaalt nooit aan de hulp zelf.

Met Huishoudelijke Hulp wordt u zo snel mogelijk gekoppeld aan de juiste hulp op basis van uw wensen. Met een netwerk van huishoudelijke hulpen door heel Nederland heeft u snel een hulp gevonden. En hoeft u zelf niet te zoeken. U betaalt voor deze service. Daarom rekenen wij bij een online boeking eenmalig € 14,95 bemiddelingskosten, en bij een telefonische boeking € 24,95. Bij een telefonische boeking krijgt u meer persoonlijke service van Hlprs. U betaalt deze kosten alleen als er een match is én de hulp voor u aan de slag gaat. U betaalt deze kosten alleen als u via ons een huishoudelijke hulp heeft gevonden. De betaling verloopt via onze partner Hlprs.

Ja. Het doen van een boeking is altijd vrijblijvend tot u een overeenkomst sluit met een hulp.

Ja. U kunt de overeenkomst in onderling overleg met de hulp beëindigen en anders geldt de wettelijke opzegtermijn. De wettelijke opzegtermijn is afhankelijk van hoe lang de hulp bij u werkt. Wanneer de hulp korter dan 5 jaar bij u werkt is dat 1 maand.

Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? Laat het onze partner en ons vooral weten door te mailen naar help@hlprs.nl. Hlprs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Of bel tijdens werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur naar 085-2019689.

Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Plan dan geen intakegesprek via deze website. Maar meld u aan.
Dit is via ons helaas niet mogelijk.
Dat hangt af van uw verzekering. Wanneer u een Inboedel All Risk verzekering van Centraal Beheer heeft, bent u meestal gedekt voor schade aan uw spullen door werk van uw huishoudelijke hulp. Voor meer informatie, kunt u terecht bij onze klantenservice.
Nee, dat hoeft niet. U kunt er wel voor kiezen om dat te doen als u een hulp boekt. Als u de reiskosten vergoedt, heeft u waarschijnlijk wel een grotere keuze aan hulpen.
Boek online: € 14,95 bemiddelingskosten. Telefonische intake: € 24,95 bemiddelingskosten. U betaalt de boekingskosten alleen als u via ons een hulp heeft gevonden. Voor deze dienst werken we samen met Hlprs. Centraal Beheer bemiddelt hierin. De huishoudelijke hulp voert de dienst uit.