Huishoudelijke Hulp

Betrouwbare hulp in de huishouding

  • Betrouwbare hulp bij u thuis
  • Alles goed geregeld
  • Veilig en makkelijk betalen via iDEAL
Een fris en schoon huis. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Heerlijk, toch? Al dat stoffen, stofzuigen en strijken kost vrije tijd die u misschien liever anders besteedt. De ‘helpers’ halen dan ook graag de bezem door uw huis! Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.
Voor deze dienst werken we samen met Hlprs. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Hlprs voert de dienst uit.
Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Dan kunt u zich aanmelden.

Heeft u een Huishoudelijke Hulp nodig?

U geeft door wanneer onze partner Hlprs u kan bellen.

Tijdens het telefoongesprek met Hlprs geeft u uw wensen door. Vervolgens gaan zij vrijblijvend op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij u past.

Binnen 3 werkdagen heeft onze partner vaak al een aantal huishoudelijke hulpen voor u gevonden. U kunt vervolgens zelf uw keuze  maken. Bij elke ‘helper’ ziet u een foto en leest u hun motivatie. Ook leest u reviews van eerdere klanten.

U maakt kennis en de hulp gaat voor u aan de slag! Heeft u toch geen klik met de huishoudelijke hulp? Dan gaat Hlprs graag voor u op zoek naar een andere hulp.

Handig om te weten over Huishoudelijke Hulp

Alles is geregeld

De Huishoudelijke Hulp helpt u met verschillende schoonmaaktaken. Zoals de keuken en badkamer poetsen. Stoffen, stofzuigen, dweilen en strijken. En nog veel meer!  U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse of 2-wekelijkse basis. Tegen een iets hogere uurprijs is op maandelijkse basis of een eenmalige schoonmaak ook mogelijk. 

Kosten

U betaalt eenmalig € 14,95 bemiddelingskosten. U betaalt deze kosten alleen als u via ons een huishoudelijke hulp heeft gevonden. De gemiddelde uurprijs van een hulp is € 14,-. De uurprijs van de Huishoudelijke Hulp is inclusief vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Echt goed geregeld dus! De kosten voor de huishoudelijke hulp worden aan het einde van iedere maand in rekening gebracht. U kunt gemakkelijk online betalen via iDEAL.

Onze partner

Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs. Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Daardoor is er altijd wel een betrouwbare hulp bij u in de buurt te vinden.

Veelgestelde vragen

Onze partner Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Personen die u graag helpen in uw huishouden. Maar huishoudelijke hulp word je niet zomaar. Alle hulpen hebben een verplichte ID-controle gedaan. Zo weet u wie u over de vloer krijgt.

Wanneer u een huishoudelijke hulp gekozen heeft, sluit u een dienstverleningsovereenkomst met de hulp. Dit valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Het uurloon is inclusief vakantiegeld en -dagen en kort verzuim. Centraal Beheer is geen onderdeel van deze overeenkomst.

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met Huishoudelijke Hulp wil Centraal Beheer u helpen om snel een goede schoonmaker te vinden. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.

Nee. Huishoudelijke Hulp is voor iedereen die snel en gemakkelijk een betrouwbare hulp in huis zoekt. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs.

U ontvangt aan het eind van de maand een rekening van onze partner Hlprs.

U kunt de rekening betalen via iDEAL of automatische incasso. Zodra u de rekening heeft voldaan, ontvangt de huishoudelijke hulp direct zijn of haar geld voor de gewerkte uren. U betaalt nooit aan de hulp zelf.

Met Huishoudelijke Hulp wordt u zo snel mogelijk gekoppeld aan de juiste hulp op basis van uw wensen. Met een netwerk van huishoudelijke hulpen door heel Nederland heeft u snel een hulp gevonden. En hoeft u zelf niet te zoeken. U betaalt voor deze service. Daarom rekenen wij eenmalig € 14,95 bemiddelingskosten. U betaalt deze kosten alleen als u via ons een huishoudelijke hulp heeft gevonden. De betaling verloopt via onze partner Hlprs. Wij bemiddelen door u in contact te brengen met Hlprs. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding.

Ja. U kunt een geboekte telefonische intake 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren.

Ja. U kunt de overeenkomst in onderling overleg met de hulp beëindigen. Lukt dat niet, dan kunt u de overeenkomst opzeggen. Daarvoor heeft u een goede reden nodig en geldt de wettelijke opzegtermijn. De wettelijke opzegtermijn is afhankelijk van hoe lang de hulp bij u werkt. Wanneer de hulp korter dan 5 jaar bij u werkt is dat 1 maand.

Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? Laat het onze partner en ons vooral weten door te mailen naar help@hlprs.nl. Hlprs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Of bel tijdens werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur naar 085-2019689.

Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Plan dan geen intakegesprek via deze website. Maar meld u aan.
Dit is via ons helaas niet mogelijk.
Dat hangt af van uw verzekering. Wanneer u een Inboedel All Risk verzekering van Centraal Beheer heeft, bent u meestal gedekt voor schade aan uw spullen door werk van uw huishoudelijke hulp. Voor meer informatie, kunt u terecht bij onze klantenservice.