Huishoudelijke Hulp

Betrouwbare hulp in de huishouding

Een fris en schoon huis. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Heerlijk, toch? Al dat stoffen, stofzuigen en strijken kost vrije tijd die u misschien liever anders besteedt. Wij helpen u een betrouwbare hulp voor bij u thuis te vinden. Die u makkelijk betaalt via iDEAL. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen! 

Stofzuigen
  • Kies een gescreende hulp bij u uit de buurt
  • Veilig en makkelijk betalen via iDEAL
  • Meer dan 27.000 actieve hulpen

Boek uw huishoudelijke hulp

Telefonisch boeken

  • Geef uw wensen makkelijk telefonisch door
  • Hlprs plaatst uw oproep binnen 1 werkdag online
  • € 29,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Boek telefonisch

Online boeken

  • Makkelijk direct zelf regelen
  • Binnen 1 werkdag uw oproep online
  • € 19,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Boek online

Voor deze dienst werken we samen met Hlprs. Centraal Beheer bemiddelt hierin. De huishoudelijke hulp voert de dienst uit.

Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Dan kunt u zich aanmelden.

Heeft u een Huishoudelijke Hulp nodig?

Bij een online boeking geeft u online uw wensen door en plaatst u uw oproep.

Bij een telefonische boeking wordt u door iemand van Hlprs gebeld om uw wensen door te nemen. Hlprs plaatst uw oproep binnen 1 werkdag online.  
De hulpen reageren op uw oproep. Bij elke hulp ziet u een profiel met vaak een foto, motivatie en reviews van andere klanten. U maakt vervolgens zelf een keuze. 
U maakt kennis met de hulp. Is er een klik? Dan gaat de hulp voor u aan de slag!

Zo beoordelen klanten ons

Handig om te weten over Huishoudelijke Hulp

Alles is geregeld

De Huishoudelijke Hulp helpt u met verschillende schoonmaaktaken. Zoals de keuken en badkamer poetsen. Stoffen, stofzuigen, dweilen en strijken. En nog veel meer!  U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse, 2-wekelijkse of maandelijkse basis. Tegen een iets hogere uurprijs is eenmalige schoonmaak ook mogelijk. 

Kosten

U betaalt bij een online boeking eenmalig € 19,95 bemiddelingskosten. Bij een telefonische boeking is dat € 29,95. De gemiddelde uurprijs van een hulp is € 15,99. De uurprijs van de Huishoudelijke Hulp is inclusief vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Echt goed geregeld dus! De kosten voor de huishoudelijke hulp worden aan het einde van iedere maand in rekening gebracht. U kunt gemakkelijk online betalen via iDEAL.

Onze partner

Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs. Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Daardoor is er altijd wel een betrouwbare hulp bij u in de buurt te vinden. U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse, 2-wekelijkse of maandelijkse basis.