Stofzuigen

Huishoudelijke Hulp

Betrouwbare hulp in de huishouding

  • Een netwerk van 27.000 gescreende hulpen
  • U kiest de hulp die het beste bij u past
  • Betaal veilig en makkelijk via iDEAL
We werken samen met Hlprs. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 

Vind makkelijk en snel een huishoudelijke hulp

Een fris en schoon huis. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Heerlijk, toch? Al dat stoffen, stofzuigen en strijken kost vrije tijd die u misschien liever anders besteedt. Wij helpen u een betrouwbare hulp voor bij u thuis te vinden. Die u makkelijk betaalt via iDEAL. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen! 

Online boeken

  • Geef uw wensen online door aan onze partner Hlprs
  • Uw oproep staat binnen 1 werkdag online
  • € 19,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Online aanvragen

Telefonisch boeken

  • Bel met onze partner Hlprs om uw wensen te bespreken
  • Hlprs plaatst uw oproep binnen 1 werkdag online
  • € 29,95 bemiddelingskosten als u via ons een hulp heeft gevonden
Telefonisch aanvragen

Hoe het werkt

Bij een online boeking geeft u zelf online uw wensen door. Bij een telefonische boeking wordt u door iemand van Hlprs gebeld om uw wensen door te nemen. Hlprs plaatst uw oproep binnen 1 werkdag online. U krijgt een e-mail met een link naar uw Hlprs-account, waar u uw boeking kunt bekijken. 
Hlprs zoekt op basis van uw wensen één of meerdere geschikte hulpen in hun netwerk met betrouwbare Hlprs.
Zodra er een geschikte hulp is gevonden, krijgt u hier bericht over via e-mail. U bekijkt het profiel van de hulp in uw Hlprs-account en kunt een afspraak maken om kennis te maken.
Is er een klik? Maak dan samen afspraken over de gewenste dag en aantal uren. Daarna kan de hulp voor u aan de slag.

Zo beoordelen klanten ons

Handig om te weten over Huishoudelijke Hulp

Alles is geregeld

De Huishoudelijke Hulp helpt u met verschillende schoonmaaktaken. Zoals de keuken en badkamer poetsen. Stoffen, stofzuigen, dweilen en strijken. En nog veel meer!  U kunt kiezen voor huishoudelijke hulp op wekelijkse, 2-wekelijkse of maandelijkse basis. Tegen een iets hogere uurprijs is eenmalige schoonmaak ook mogelijk. 

Kosten

U betaalt bij een online boeking eenmalig € 19,95 bemiddelingskosten. Bij een telefonische boeking is dat € 29,95. De gemiddelde uurprijs van een hulp is € 15,99, exclusief eventuele reiskosten. De uurprijs van de Huishoudelijke Hulp is inclusief vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Echt goed geregeld dus! De kosten voor de huishoudelijke hulp worden aan het einde van iedere maand in rekening gebracht. U kunt gemakkelijk online betalen via iDEAL.

Onze partner

Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs. Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Daardoor is er altijd wel een betrouwbare hulp bij u in de buurt te vinden. Alle hulpen doorlopen een basis screening, namelijk een ID check en een vragenlijst. Optioneel kiest een hulp voor een extra screening, zoals een relevante cursus. Dit kunt u terugzien in het profiel van de hulp.