Subsidiescan projecten

Snel inzicht in relevante subsidies

In sommige gevallen komt een project in aanmerking voor subsidies. Bijvoorbeeld als u wilt internationaliseren of bezig bent met innovatie. Met de subsidiescan voor projecten weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft. Een ervaren subsidieadviseur brengt de mogelijkheden in kaart.

  • Concreet inzicht in subsidiekansen en -opbrengsten
  • Schakel met een subsidieadviseur met kennis van uw vakgebied
  • U ontvangt een heldere scan, afgestemd op uw project
Ook als u geen klant bent
€1495,-
V.a. ex btw.

Bekijk of u recht heeft op subsidie

Om de subsidiemogelijkheden voor uw project in kaart te brengen, voert Hezelburcht een projectanalyse uit. Zij onderzoeken de mogelijkheden op thema’s als innovatie, duurzaamheid en scholing & personeel. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld van de subsidiekansen. U ontvangt advies over welke subsidie het beste past bij uw project en krijgt tips om de kans op deze subsidie te vergroten. 

Welke subsidie past bij uw project?

Nederland kent ruim 1.500 verschillende subsidieregelingen. Sommigen zijn van korte duur of met ingewikkelde voorwaarden en aanvraagprocedures. Natuurlijk kunt u zelf de juiste subsidie uitzoeken en aanvragen. Een tijdrovende klus! Onze partner Hezelburcht kent alle subsidieregelingen. Zij begrijpen de ontwikkelingen en uitdagingen in uw markt. 

Wat krijgt u?

Een subsidieadviseur met kennis van uw vakgebied onderzoekt de mogelijkheden voor uw project. De kenmerken van uw project worden naast de eisen van de subsidieregeling gelegd. Uit de analyse volgen concrete subsidiekansen. De adviseur benoemt de punten die aandacht vereisen om de kans op succes te vergroten. Tegen meerkosten kan de specialist de totale subsidieaanvraag voor u uitvoeren. Tijdens de subsidiescan komen de volgende punten aan bod:   
  • Projectdoelen
  • Projectactiviteiten
  • Maatschappelijke impact
  • Verwachte looptijd en budget
  • Projectpartners (indien van toepassing).

Onze partner Hezelburcht legt uit: 

“U heeft bijvoorbeeld een goed idee voor het verduurzamen van uw bedrijfsproces. U wilt proceswarmte terugwinnen zodat u minder energiekosten maakt. Als ondernemer bekijkt u het project vanuit uw eigen perspectief. Vanuit dat oogpunt bekeken, wordt het subsidieprojectplan dan ook opgesteld. Subsidieprogramma’s kijken echter naar het effect van uw project op de maatschappij. Zij zien geen kostenbesparing, maar CO2-reductie als doel. Het is dus belangrijk om het maatschappelijke doel van uw project te benadrukken in een subsidieaanvraag. U vergroot zo de slagingskans!”

Hoe werkt het

Wij kiezen voor Hezelburcht

Al 25 jaar biedt Hezelburcht ondersteuning aan ondernemers bij het aanvragen van subsidies. Zodat bedrijven hun duurzame, maatschappelijk en innovatieve ambities kunnen waarmaken. Met hun ruime kennis van subsidies helpen ze organisaties in de volle breedte. Op zowel regionaal als Europees niveau ondersteunen zij projecten van kleine en grote bedrijven en overheidsinstanties. Dit doen ze al 25 jaar! Ambities waarmaken: dat is wat Hezelburcht drijft. Bij Hezelburcht werken ongeveer 100 specialisten vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen en de vestiging in Brussel.

Gratis intakegesprek

Veelgestelde vragen

Ja, Hezelburcht is niet verbonden aan de overheid. Hezelburcht is alleen actief als dienstverlener en verstrekt zelf geen subsidies.
Nee, subsidie is een tegemoetkoming in (extra) kosten die gemaakt worden. Het is geen alternatief voor omzet. Subsidie is geen doel, maar een middel om uw ambitie te verwezenlijken.
Ja, zij helpen u van begin tot eind bij het subsidietraject. Van de eerste inventarisatie tot de indiening van de aanvraag en de verantwoording van de subsidie.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Asbestadvies

Gaat u verbouwen of koopt u een bestaand pand gebouwd voor 1993? Dan is het goed mogelijk dat er zich asbest bevindt in het gebouw. Met Asbestadvies krijgt u een duidelijk inzicht in uw situatie en advies over welke maatregelen u kunt nemen bij renovatie- en sloopwerkzaamheden.

Subsidie duurzaam ondernemen

Wilt u met uw bedrijf verduurzamen? Bekijk dan of uw investering in aanmerking komt voor een subsidieregeling. U betaalt alléén bij het toekennen van een subsidie.

Subsidiescan bedrijven

Wilt u weten voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt? Een ervaren subsidieadviseur helpt u met een subsidieanalyse. U ontvangt een duidelijk én leesbaar rapport. Zo weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft.