Welke verzekeringen heeft u nodig?

Verzekeringen voor ondernemers

In 3 stappen weet u welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

10 belangrijke verzekeringen voor ondernemers

Deze veelvoorkomende situaties kunt u verzekeren.
Dan bent u daarvoor aansprakelijk. Ook als u een product levert dat niet in orde is. En stel dat een medewerker tijdens werktijd een been breekt? Dan betaalt u daar de rekening voor. Daarom is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar.

Lees meer over de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bijvoorbeeld doordat uw opdrachtgever niet betaalt niet. Of het geleverde product voldoet volgens u niet aan de afspraken. Met de rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd van juridisch advies en hulp.

Lees meer over de Rechtsbijstandsverzekering

Werkt u aan grote projecten? Of heeft u maakt u beslissingen waarmee veel geld gemoeid is? Dan kan een fout u al snel boven het hoofd groeien, ook financieel. Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u zich tegen vermogensschade door een beroepsfout verzekeren.

Lees meer over de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

En rijdt u veel? Dan loopt u een risico op een auto-ongeluk, of schade door slijtage. Met een zakelijke autoverzekering dekt u deze schade en blijft u mobiel. Als u kiest u voor een reparatie bij een garage uit ons netwerk, krijgt u altijd vervangend vervoer.

Lees meer over de Zakelijke Autoverzekering

Als ondernemer heeft u meestal geen recht op een uitkering. Daarom is deze verzekering voor ondernemers belangrijk. Als u als ondernemer ziek wordt en niet kunt werken, valt meteen uw inkomen weg. Dat kan een probleem worden. Vooral als u langere tijd ziek bent. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering vangt u dit op.

Lees meer over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Uw inventaris bestaat niet alleen uit voorraden. Het zijn alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar u als ondernemer actief bent. Denk bijvoorbeeld ook aan grond­stoffen of kasgeld. Ook deze spullen verzekert u met een inventarisverzekering.

Een bedrijfsmiddelenverzekering is een verzekering die schade aan uw bedrijfs­inventaris verzekert. Bijvoorbeeld schade door brand, storm, water of diefstal.

Lees meer over de Bedrijfsmiddelenverzekering


Met een goederentransportverzekering dekt u schade aan gekochte en verkochte goederen tijdens transport en opslag, waarvoor u het risico draagt volgens de Incoterms. Deze verzekering is bedoeld voor inkopers, verkopers en andere bedrijven die een belang hebben bij de vervoerde lading goederen.

Lees meer over de Goederentransportverzekering


Dat kan gebeuren. Bijvoorbeeld als uw bedrijfspand of het complex waarin uw bedrijfspand staat schade oploopt. U loopt hierdoor omzet en brutowinst mis. We noemen dat bedrijfsschade. Hiertegen kunt u zich verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering.

Lees meer over de Bedrijfsschadeverzekering

Een CAR-verzekering (Construction All Risk) is een speciale verzekering voor ondernemers die een pand of constructie laten bouwen of verbouwen. De verzekering dekt materiële schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties.

Denk hierbij aan schade door een brand, storm of diefstal. Maar ook aan schade die ontstaat door een bouwfout, ontwerpfout of constructiefout. Een standaard opstalverzekering of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt het risico van (ver)bouwwerkzaamheden niet.

Lees meer over de CAR-verzekering

Een Gebouwenverzekering, ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd, is een verzekering die de herstelkosten vergoedt bij materiële schade door brand, water, inbraak en storm. Een brand of storm kan nare gevolgen hebben voor uw bedrijfspand, kantoor of winkel. Het is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt zo snel mogelijk weer in bedrijf zijn. Een goede verzekering is dan belangrijk.

Lees meer over de Gebouwenverzekering

Wat startende ondernemers vaak kiezen:

Als Centraal Beheer hebben we goed in beeld welke verzekeringen andere startende ondernemers kiezen. Zo is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eigenlijk onmisbaar. Want veroorzaakt u tijdens uw werk een ongeluk? Dan keert uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet uit. Ook belangrijk: voor sommige beroepen is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht.

Onmisbaar

Meest gekozen

Uitgebreid

Bedrijfsaansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Beroepsaansprakelijkheid *
Bedrijfsauto
Bedrijfsmiddelen
AOV
Onmisbare verzekering voor iedere startende ondernemer Meest gekozen verzekeringen door startende ondernemers Uitgebreid: belang­rijkste risico’s voor starters verzekerd
* indien verplicht

Welke verzekeringen kozen andere ondernemers bij Centraal Beheer?

Wilt u weten welke verzekeringen voor ondernemers u het beste kunt afsluiten? Bekijk dan al onze bedrijfsverzekeringen en bekijk wat de meest gekozen verzekeringen zijn in uw situatie. U kunt op verschillende branches zoeken, waaronder de bouw en zakelijke dienstverlening.