Podcast In Bedrijf @Home

Luister meer over risico gestuurd ondernemen

In de podcastserie BNR In Bedrijf@Home staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Maarten Bouwhuis is te gast bij de ondernemer op locatie. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.

Alle artikelen en interviews binnen de campagne 'In Bedrijf' zijn tot stand gekomen in samenwerking met FD Mediagroep Effect, voor en door groeiende ondernemers en HR-professionals.

Podcastserie BNR In Bedrijf @Home

Podcast #5: Jochum Jarigsma

In deze podcast gaat Maarten Bouwhuis langs bij investeerder Jochum Jarigsma. Een bezige bij, die van risico nemen zijn vak heeft gemaakt.

Podcast #6: Marriël van der Most

Ze is directeur van de grootste enveloppenproducent van Nederland. Hoe bepaalt Mariëll van der Most haar koers in deze digitale wereld?

Podcast #7: Sanneke Mulderink

In de 7e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij ondernemer Sanneke Mulderink. Samen met haar zakenpartner zette ze het bedrijf Tranzer op. Ook wel de Uber van het openbaar vervoer genoemd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Luister naar haar verhaal. 

 

Podcast #8: Edwin Renzen

In de 8e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij ondernemer Edwin Renzen. Bijna een jaar na het noodlottig spoorongeval in Oss gaat de Stint-ondernemer door. In deze podcast vertelt hij zijn verhaal.