Uitstel van betaling

Hulp bij betalingsproblemen

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf doorgaat en uw kosten kunt betalen? Of wat doet u als uw klanten nu niet kunnen betalen? Hier vindt u tips en oplossingen die u helpen om bijvoorbeeld uw factuur betaald te krijgen, of om een betalingsregeling met uw leverancier te treffen. U kunt ook bij ons terecht voor juridische hulp.

Juridische hulp

Ook als u geen klant bent

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op! 

Ook als u geen klant bent

Persoonlijk juridisch advies

Juridisch advies speciaal voor uw situatie. Een jurist bekijkt wat de beste vervolgstappen voor u zijn. Neem contact met ons op voor een koste¬loos intakegesprek.

Ook als u geen klant bent

Onbetwiste incassodienst

Betaalt uw klant niet? Heeft u naast de factuur ook een betalingsherinnering gestuurd? Maar de betaling blijft uit zonder opgaaf van reden? Dan kunt u de juridische hulp van Centraal Beheer inschakelen. 

Maak kans op een coaching sessie met Ralph van Dam

Het is Ralphs persoonlijke missie om zijn opgedane kennis en ervaring te delen met andere ondernemers en naast de ondernemer te gaan staan in voor- en tegenspoed op de thema's ondernemerschap, groei en bedrijfscontinuïteit. Om zoveel mogelijk impact te kunnen maken op deze thema’s combineert hij zijn eigen ondernemerschap bewust met een functie bij Centraal Beheer als Business Partner Ondernemerschap. Wilt u een coaching sessie met hem winnen? Geef dan aan waar hij u mee kan helpen en dan kiest hij de ondernemer uit die hij met een coaching sessie helpt. 
Aanmelden