Medewerkers

Hoe houdt u uw medewerkers gemotiveerd?

Hoe houdt u uw medewerkers gemotiveerd als ze wekenlang thuiswerken? En is het ziekteverzuim dan te sturen? Bekijk hier het overzicht van onze interessante artikelen over duurzame inzetbaarheid en krijg antwoord op deze en andere vragen.

HR-oplossingen

Ook als u geen klant bent

Thuiswerkplek inrichten

Door het coronavirus werkt Nederland massaal thuis. Nooit eerder was het zo belangrijk om thuis een fijne werkplek te hebben. Bekijk ons aanbod in thuiswerkplekken. Zowel huur als koop. Zodat u en uw medewerkers ook vanuit huis comfortabel werken. 

Ook als u geen klant bent

Verzuimhulp

Met de diensten van de Verzuimhulp blijft u in controle als u te maken krijgt met (langdurig) verzuim van een medewerker. Ook als u geen Verzuimverzekering heeft.

Maak kans op een coaching sessie met Ralph van Dam

Het is Ralphs persoonlijke missie om zijn opgedane kennis en ervaring te delen met andere ondernemers en naast de ondernemer te gaan staan in voor- en tegenspoed op de thema's ondernemerschap, groei en bedrijfscontinuïteit. Om zoveel mogelijk impact te kunnen maken op deze thema’s combineert hij zijn eigen ondernemerschap bewust met een functie bij Centraal Beheer als Business Partner Ondernemerschap. Wilt u een coaching sessie met hem winnen? Geef dan aan waar hij u mee kan helpen en dan kiest hij de ondernemer uit die hij met een coaching sessie helpt.
Aanmelden