Over slim risicomanagement valt veel te zeggen

Maar het is vooral een kwestie van doen

Risicomanagement is maatwerk

Risicomanagement handen uit de mouwen

Iedereen de handen uit de mouwen

Wij geloven niet in advies van de zijlijn. Niet in rapporten die vandaag kloppen en morgen al niet meer bruikbaar zijn. Risicomanagement is maatwerk. En dat doe je met het hele bedrijf, iedere dag weer. 

Risicomanagement op maat

Op maat en in uw praktijk

Risicomanagement breng je het best direct in praktijk, met de frisse blik en de support van een ervaren coach van Centraal Beheer. Samen sparren wanneer het nodig is. Direct aan de slag met het hele bedrijf en praktische ondersteuning zo lang u wilt.

Risicomanagement dit deden anderen

Dit deden anderen

Rob Meershoek van Dolmans Calamiteiten Diensten BV en Daisy Beijersbergen van Achmea brachten met een aantal workshops op directieniveau de aansprakelijkheidsrisico’s in kaart.  Zij constateerden dat een betere werkverdeling de reële kans op fouten van mensen die onder druk werken vermindert. En onderzoeken nu welke organisatorische maatregelen haalbaar zijn om de werkdruk evenwichtiger te verdelen.

Maak nu kennis met uw coach in risicomanagement

Deze coaches hebben jaren ervaring in veeleisende bedrijfstakken en zijn nu beschikbaar voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Risicomanagement Wilber

Wilber Hakman

Risicomanagement Daisy

Daisy Beijersbergen

Risicomanagement Arnoud

Arnoud van der Bend

Risicomanagement Harald

Harald Spijkerman

Dit kost risicomanagement coaching

Onze standaard-fee is €140 per uur. Hoe u met uw coach werkt, en hoe vaak u contact hebt, bepaalt u zelf. Maar om een idee te krijgen: de meeste mensen hebben aan vier bijeenkomsten genoeg om zicht te krijgen op de belangrijkste aandachtsgebieden, en manieren te vinden om de veerkracht en continuïteit van hun bedrijf te vergroten.

En het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis.