Veelgestelde vragen

Zakelijke Zakenreis­verzekering

Hieronder vindt u veel antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan even.
U heeft een zakenreis geboekt, maar kunt niet op reis vanwege het coronavirus. Of u bent op zakenreis en moet eerder terug. Wat is wel en niet verzekerd? Lees het antwoord op de meest gestelde vragen op onze speciale pagina over het coronavirus

U kunt deze verzekering afsluiten voor eigenaren, directeuren en werknemers. Iemand die met een van uw medewerkers meereist, een partner bijvoorbeeld, is ook verzekerd (maximaal 1 persoon).

Nee, bij de zakenreisverzekering heeft u geen eigen risico. U krijgt een vergoeding tot maximaal het verzekerde bedrag.

Mocht u door een ongeluk niet zelfstandig terug naar huis kunnen rijden dan zorgen wij ervoor dat uw auto wordt opgehaald en afgeleverd bij een schadeherstelbedrijf in Nederland.

Nee, dat is niet nodig. Als de auto niet binnen 48 uur gemaakt kan worden krijgt u vervangend vervoer of u krijgt de kosten van het vervangend vervoer tijdens uw reis vergoed.

Ja. De Zakenreisverzekering van Centraal Beheer is exclusief de Annuleringsverzekering. Deze verzekering biedt Centraal Beheer niet.

Bij een aaneengesloten periode van reizen en/of verblijven is het maximaal aantal verzekerde dagen 2 maanden, tenzij deze periode door onvoorziene vertraging buiten de wil van de verzekerde wordt overschreden. In dat geval blijft de dekking van kracht tot het eerst mogelijke moment van terugkeer.

Ja, de dekking eindigt op het moment dat de verzekerde en zijn bagage het woonadres of werkadres hebben verlaten en eindigt zodra de verzekerde is teruggekeerd.

De premie is gebaseerd op het aantal reisdagen. Er geldt wel een minimumpremie.