Zakelijke inboedelverzekering intro

Zakelijke Inboedel­verzekering

Uw kantoorinventaris verzekerd, ook bij werken vanuit huis.

  • Zakelijke inventaris tot € 25.000,-? Deze is meeverzekerd in onze particuliere Inboedelverzekering.
  • Een hoger bedrag verzekert u met de Bedrijfsmiddelen­verzekering.

Heeft u een inboedelverzekering zakelijk nodig?

Of u nu zzp’er, freelancer of DGA bent: zakelijke spullen liggen ook vaak thuis. En thuis kan schade ontstaan, bijvoorbeeld door brand, wateroverlast of diefstal. Van een laptop op de keukentafel, inventaris in uw kantoor aan huis, tot en met handelsvoorraad op zolder. Ook als u een kantoor huurt of een eigen bedrijfspand heeft wilt u dat uw inventaris goed verzekerd is tegen schade. Welke verzekeringsoplossing(en) bij uw onderneming passen, hangt dus af van uw situatie.

Werkt u vanuit huis?

Thuis heeft u misschien al een particuliere inboedelverzekering van Centraal Beheer. In dat geval zijn uw zakelijke spullen en kantoorinventaris standaard meeverzekerd tot een totale waarde van € 25.000,-. Denk bijvoorbeeld aan de inventaris van uw praktijk aan huis. Dit geldt ook als u in een recreatiewoning of kamer woont. Let op: onderweg of in de tuin (buitenshuis) bent u niet verzekerd tegen schade. Meer informatie

Werkt u niet vanuit huis?

Als u niet vanuit huis werkt, of wanneer uw zakelijke spullen thuis meer waard zijn dan € 25.000,-. Dan past een Bedrijfsmiddelen­verzekering goed bij uw situatie. Deze verzekering wordt ook vaak een inventarisverzekering genoemd. De Bedrijfsmiddelen­­verzekering maakt u zelf op maat voor uw onderneming. Meer informatie

Welke zakelijke inboedelverzekering past bij uw situatie?

Uw zakelijke inboedel goed verzekeren

Inboedelverzekering vanuit huis

Werkt u vanuit huis?

Uw zakelijke inventaris is tot € 25.000,- meeverzekerd in onze particuliere Inboedel­verzekering. Als u vanuit huis werkt heeft u dus geen aparte zakelijke inboedelverzekering voor uw bedrijf nodig.

inboedelverzekering 25000

Meer dan € 25.000,-?

Als uw zakelijke inboedel in huis meer dan € 25.000,- waard is, heeft u een Bedrijfs­middelen­verzekering nodig. Die komt van pas bij schade aan kostbare goederen of gereed­schap. Maar ook kasgeld kan worden verzekerd.

inboedelverzekering niet vanuit huis

Werkt u niet vanuit huis?

Als u niet vanuit huis werkt kiest u ook voor een Bedrijfsmiddelen­verzekering. We bieden standaard een uitgebreide dekking. En u maakt de verzekering zelf op maat. Zo zijn de spullen in uw bedrijfspand goed verzekerd tegen schade.

Goed verzekerd tegen schade

Of u nu thuis werkt of vanuit een bedrijfs­pand: er is altijd een inboedel­verzekering die bij uw bedrijf en situatie als ondernemer past. Ook als u het liefst met uw laptop in de tuin zit.

Particuliere Inboedelverzekering

Alles in huis goed verzekerd tegen schade. Ook uw zakelijke spullen en kantoor­inventaris zijn tot € 25.000,- mee­verzekerd. Met de handige app meldt u schade snel en eenvoudig.

Bedrijfsmiddelen­­verzekering

De juiste keuze als u gebruik maakt van een kantoor of opslag­ruimte buitens­huis. Of als uw bedrijfs­inventaris in huis meer dan € 25.000,- waard is.

Computer- en elektronica­­verzekering

Met de Computer- en elektronica­verzekering verzekert u de schade aan onder meer uw computers, servers, laptops, beamers, kopieermachines en kassa­systemen.

Laptopverzekering

Bent u als ondernemer veel onderweg? En heeft u een laptop op naam van de zaak? De Laptopverzekering is onderdeel van onze Computer- en elektronica­verzekering en dekt val­schade, kopjes koffie en andere onhandigheden.

Zakelijke inboedelverzekering afsluiten

Wilt u een zakelijke inboedelverzekering afsluiten? Bel ons, of laat ons u bellen.