Bromfietsverzekering

Het hele jaar goed verzekerd

  • Hulp bij schade door een ongeluk
  • 1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss
  • Uw helm en accessoires zijn standaard meeverzekerd
Binnen 1 minuut berekend
Scooter

Uw brommer uitstekend verzekerd met onze Bromfiets­verzekering

Heeft u schade? Wij regelen de reparatie en betalen de rekening. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u meer dan tevreden blijft. Met onze verzekeringen en onze service. Wilt u uw verzekering toch opzeggen? Dat kan elke dag. U heeft bij ons geen opzegtermijn.

U kunt ook uw scooter en speed pedelec verzekeren met onze Bromfiets­verzekering

Onze Bromfiets­verzekering is voor voertuigen tot 50cc met een bromfietskenteken of snorfietskenteken. Dus ook voor uw scooter, speed pedelec of high speed e-bike.

U heeft invloed op de premie van uw Bromfiets­verzekering

  • U kiest zelf wat u verzekert.
  • U betaalt minder als u kiest voor een eigen risico.

Verzekerd met onze Bromfietsverzekering

In de tabel leest u wat wel en niet verzekerd is met onze Bromfietsverzekering.

WA

Onze meest eenvoudige Bromfietsverzekering

WA+

Verzeker ook schade aan uw eigen brommer

All Risk

Onze meest uitgebreide Bromfietsverzekering

Schade aan anderen
Brand, storm en natuur
Diefstal en inbraak
Aanrijding en vandalisme
In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Bromfiets­verzekering. Met het informatiedocument kunt u onze Bromfiets­verzekering makkelijk vergelijken.

Dit kunt u ook verzekeren

U kunt uw Bromfietsverzekering uitbreiden met:

Met de Ongevallen­verzekering inzittenden bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van een ongeluk. U verzekert niet alleen uzelf maar ook de persoon die bij u achterop zit.

Wij keren altijd uit als u overlijdt of blijvend invalide wordt

Bij de Ongevallen­verzekering inzittenden ontvangt u tot € 15.000,- bij overlijden. En tot € 30.000,- bij blijvende invaliditeit door een ongeval. Het is niet belangrijk wie schuld heeft aan het ongeval. Soms is er namelijk geen schuldige aan te wijzen. Bijvoorbeeld bij een ongeluk door een plotseling overstekend dier. Of een ongeluk door een afgewaaide tak.

Over Ongevallenverzekering inzittenden

U bent met Pechhulp Nederland verzekerd van hulp bij pech met uw brommer. Dag en nacht. Ook als u pech krijgt in uw eigen woonplaats. Wij regelen snel hulp. En we betalen die hulp.

Reparatie of vervangend vervoer

Wij repareren uw brommer direct als dat kan. U betaalt dan alleen voor de onderdelen die nodig zijn. Lukt dat niet? Dan brengen wij uw brommer naar een garage. En wij regelen vervangend vervoer voor u.

Eurocross Assistance voert de hulpverlening uit

Eurocross Assistance is onze eigen alarmcentrale. Eurocross Assistance biedt al 25 jaar wereldwijde hulpverlening zoals medische hulp en vervoershulp. En hulp bij brandschade, stormschade of waterschade.

Over Pechhulp Nederland

Heeft u een ongeluk gehad? En wilt u dat de persoon die aansprakelijk is de schade betaalt? Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een specialist. Dit noemen we rechtsbijstand.

U bent voor alle situaties in het verkeer verzekerd van rechtsbijstand

Ook uw gezinsleden zijn verzekerd. En mensen die van u op uw brommer mogen rijden.

U betaalt niet voor hulp van onze juristen

Voor juridische hulp werken wij samen met de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand. Bij een gerechtelijke of administratieve procedure betalen wij een advocaat of andere juridische deskundige tot € 50.000,- per gebeurtenis. Is een advocaat of andere juridische deskundige niet verplicht? En kiest u toch voor een externe advocaat of juridisch deskundige? Dan betalen wij tot € 8.000,- per gebeurtenis.

Geen wachttijd

U bent vanaf de 1e dag verzekerd van juridische hulp. Bij ongelukken in het verkeer en bij medische geschillen.

Over Rechtsbijstand Verkeer en medisch

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Bromfietsverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Bromfiets­verzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Bromfietsverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Bromfietsverzekering vergelijken.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.