“Wij zijn FD”

Even voorstellen

45 collega’s staan voor u klaar

45 collega’s staan voor u klaar

Er werken 45 mensen in het team Financiële Diensten (FD). Van halverwege de 20, tot halverwege de 60. Zij zitten van maandag tot en met donderdag voor u klaar tot 21.00 uur. En op vrijdag 18.00 uur.

Via telefoon en e-mail

Dit team beantwoordt alle klantvragen over Hypotheken, Lijfrente en Pensioen. En dat zijn er alleen over hypotheken al zo’n 3.000 per maand. Behalve deze telefoontjes, beantwoordt dit team ook zo’n 1.750 e-mails per maand.

Meest gestelde vragen?

De meest gestelde vragen gaan over extra aflossen. Hoeveel een klant bijvoorbeeld mag aflossen zonder boete. We krijgen ook vaak vragen over de status van betalingen uit het bouwdepot bij de hypotheek.

Dit team is dol op…

Team FD is dol op wat lekkers. Natuurlijk eten ze ook volop fruit. En op vrijdag zo nu en dan een portie bitterballen. Goed moment om even terug te blikken op de week. En dat gaat gewoon beter met iets lekkers in de hand!

En dan naar huis!

En is de werkdag voorbij? Tijd voor de hobby’s. Het team kent een zangeres, een taalcoach, een autoracer en een DJ! Om maar wat bijzondere activiteiten te noemen.