Schilderonderhoud

Betrouwbare schilders voor buiten

  • Ervaren schilders
  • Gratis bezoek aan huis voor offerte
  • Heldere prijs

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Zoek niet langer, maar schakel ons netwerk van betrouwbare schilders in. De schilder komt gratis bij u langs om het werk te bekijken. Daarna maakt hij een heldere offerte, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Makkelijk en vertrouwd.  

test

Binnenkort bij u beschikbaar. Blijf op de hoogte!

We doen er alles aan om onze schilderdienst binnenkort voor u beschikbaar te krijgen. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Laat dan uw gegevens achter.

De voordelen van Schilderonderhoud van Centraal Beheer

Betrouwbare schilders

Met ons schildernetwerk is het geen probleem meer om de juiste schilder te vinden. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.

Gratis bezoek voor offerte

De schilder komt bij u langs om het werk te bekijken. En een gedetailleerde offerte voor u te maken. Gratis en vrijblijvend.

Heldere prijs

In de offerte ziet u wat de schilder precies gaat doen en met welke materialen hij werkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Schilderonderhoud in 3 stappen

stap 1 proces

Afspraak voor offerte.

stap 2 proces

Schilder klaart de klus.

stap 3 proces

Geniet van het resultaat.

Veelgestelde vragen Schilderonderhoud

Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Zoals Duurzaam Woongemak, Klushulp en nu ook Schilderonderhoud. Met Schilderonderhoud wil Centraal Beheer u helpen om snel een betrouwbare schilder te vinden. 
Wij gaan samenwerken met regionale schildersbedrijven. We kiezen voor schildersbedrijven met veel ervaring en goede klantbeoordelingen. Ook maken we kwaliteitsafspraken, zodat u zeker weet dat uw schilderklus goed uitgevoerd wordt. 
De schilder komt bij u langs om het werk samen met u te bekijken. U kunt dan ook het soort verf bespreken. Na het bezoek maakt de schilder een gedetailleerde offerte. In de offerte staat precies wat de schilder gaat doen en met welke materialen hij werkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het bezoek en de offerte zijn gratis en vrijblijvend.
Nee, u ontvangt de rekening na afronding van het schilderwerk. Het schildersbedrijf stuurt u de rekening per e-mail toe. In de e-mail met de rekening staat een link waarmee u de rekening via iDeal kunt betalen. Of u schrijft het bedrag over met de betaalgegevens die u in de e-mail vindt.