Schilderonderhoud

Betrouwbare schilders voor buiten

  • Ervaren vakschilders
  • Schilder komt vooraf bij u langs
  • 6 jaar garantie

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Voorkom achterstallig onderhoud. Laat uw houtwerk, buitenmuur en kozijnen schilderen door een vakschilder. Bereken online de prijs. De schilder komt daarna bij u langs om kennis te maken en de offerte door te nemen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Gemakkelijk en vertrouwd.

Voor Schilderonderhoud werken wij samen met ZRVCS. 

De voordelen van Schilderonderhoud van Centraal Beheer

Ervaren vakschilders

Met het schildernetwerk van ZRVCS is het geen probleem meer om de juiste schilder te vinden. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.

Schilder komt vooraf bij u langs

De schilder komt bij u langs om het werk te bekijken. En de offerte door te nemen. Wilt u nog wat aanpassen? Geen probleem, dat kan ter plekke.

Kwaliteit en 6 jaar garantie

De schilders werken met kwaliteitsverf van Sikkens. Een onafhankelijk expert controleert het resultaat. U krijgt 6 jaar garantie op het buitenschilderwerk.

Schilderonderhoud in 3 stappen

stap 1 proces

U berekent online de prijs

stap 2 proces

Afspraak met de schilder bij u thuis

stap 3 proces

De schilder gaat aan de slag

Veelgestelde vragen Schilderonderhoud

De schilders zijn aangesloten bij ZRVCS. ZRVCS is een landelijk platform voor vakschilders. Zij kiezen de aangesloten schilders nauwkeurig en leiden hen op. Zij staan voor kwaliteit en geven 6 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Nee, Schilderonderhoud is er voor iedereen. Voor iedereen die gemakkelijk en goed zijn woning wil laten schilderen door een vakschilder.

Ja, het minimale offertebedrag van een schilderklus is € 1.250,-. U berekent online gemakkelijk de prijs van uw schilderwerk.
Nee, als u in een appartement, maisonnette, monument, grachtenpand of woonboot woont, kunt u niet gebruikmaken van Schilderonderhoud. Ook niet als het houtwerk in heel slechte staat is, uw woning slecht bereikbaar is met een steiger of als uw huis op de Waddeneilanden staat.
U sluit een overeenkomst met ZRVCS voor de uitvoering van het schilderwerk. Wij bieden Schilderonderhoud aan in samenwerking met Sikkens en ZRVCS. Sikkens levert de verf voor uw schilderklus. ZRVCS regelt de vakschilder voor u, de betaling, de controle achteraf door een onafhankelijk expert en de garantie.
U berekent online de prijs van uw schilderwerk en ziet meteen uw offerte. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met deze online offerte heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt de overeenkomst binnen 14 dagen zonder kosten annuleren door een e-mail te sturen naar centraalbeheer@zervices.nl.

Nadat u akkoord gaat met de offerte, neemt de schilder contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak bekijkt de schilder het werk en de offerte. Verandert er iets? Geen probleem. De schilder past het ter plekke aan in de offerte en stuurt u een nieuwe versie. Als u akkoord gaat met deze nieuwe, definitieve offerte wordt uw schilderklus ingepland. 

Laat uw woning schilderen door de vakschilder

Gemakkelijk en goed uw woning laten schilderen? Wij helpen u graag. Voor Schilderonderhoud werken wij samen met ZRVCS, een landelijk platform voor ervaren vakschilders.