Schilderonderhoud

Betrouwbare schilders voor buiten

  • Ervaren vakschilders
  • Schilder komt vooraf bij u langs
  • 6 jaar garantie

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Voorkom achterstallig onderhoud. Laat uw houtwerk, buitenmuur en kozijnen schilderen door een vakschilder. Bereken online de prijs. De schilder komt daarna bij u langs om kennis te maken en de offerte door te nemen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Gemakkelijk en vertrouwd.

Schilderonderhoud is binnenkort bij u beschikbaar. Houd deze site in de gaten.

De voordelen van Schilderonderhoud van Centraal Beheer

Ervaren vakschilders

Met het schildernetwerk van ZRVCS is het geen probleem meer om de juiste schilder te vinden. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.

Schilder komt vooraf bij u langs

De schilder komt bij u langs om het werk te bekijken. En de offerte door te nemen. Wilt u nog wat aanpassen? Geen probleem, dat kan ter plekke.

Kwaliteit en 6 jaar garantie

De schilders werken met kwaliteitsverf van Sikkens. Een onafhankelijk expert controleert het resultaat. U krijgt 6 jaar garantie op het buitenschilderwerk.

Schilderonderhoud in 3 stappen

stap 1 proces

U berekent online de prijs

stap 2 proces

Afspraak met de schilder bij u thuis

stap 3 proces

De schilder gaat aan de slag

Veelgestelde vragen Schilderonderhoud

Nee, als u in een appartement, maisonnette, monument, grachtenpand of woonboot woont, kunt u niet gebruikmaken van Schilderonderhoud. Ook niet als het houtwerk in heel slechte staat is, uw woning slecht bereikbaar is met een steiger of als uw huis op de Waddeneilanden staat.
Nee, Schilderonderhoud is er voor iedereen. Voor iedereen die gemakkelijk en goed zijn woning wil laten schilderen door een vakschilder.

De schilders zijn aangesloten bij ZRVCS. ZRVCS is een landelijk platform voor vakschilders. Zij kiezen de aangesloten schilders nauwkeurig en leiden hen op. Zij staan voor kwaliteit en geven 6 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Ja, het minimale offertebedrag van een schilderklus is € 1.250,-. U berekent online gemakkelijk de prijs van uw schilderwerk.
Vanaf het moment dat u akkoord gaat met de offerte heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt de overeenkomst binnen 14 dagen zonder kosten annuleren door een e-mail te sturen naar centraalbeheer@zervices.nl.

Nadat de schilder bij u langs is geweest om het werk te bekijken, ontvangt u een e-mail met de 2e, definitieve offerte. Met de knop in de e-mail kunt u deze 2e offerte accepteren of zonder kosten annuleren. Als u de schilderklus na het akkoord van de 2e offerte annuleert, brengt ZRVCS kosten in rekening. Bijvoorbeeld de al ingekochte verf of de uren die de schilder al maakte.

Laat uw woning schilderen door de vakschilder

Gemakkelijk en goed uw woning laten schilderen? Wij helpen u graag. Voor Schilderonderhoud werken wij samen met ZRVCS, een landelijk platform voor ervaren vakschilders. Schilderonderhoud is binnenkort bij u beschikbaar. Houd deze site in de gaten.