Schilderonderhoud

Betrouwbare schilders voor buiten

  • Ervaren vakschilders
  • Schilder komt vooraf bij u langs
  • 4 jaar garantie

Let op!: Per 1 januari 2022 kunt u deze dienst niet meer bij ons boeken. De informatie op deze pagina blijft nog even beschikbaar.

Heeft u een schilderonderhoud geboekt vóór 31 december 2021 via de website van Centraal BeheerDan wordt uw onderhoud gewoon uitgevoerd. Ook als de uitvoeringsdatum in 2022 of later ligt. De afspraken die golden tijdens het boeken, blijven voor uw schilderonderhoud gelden. Heeft u alleen een prijsberekening gemaakt, en wilt u alsnog uw schilderonderhoud boeken? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van ZRVCS. Emailadres: klantenservice@zervices.nl, telefoonnummer:  (085) 004 55 45.

De voordelen van schilderonderhoud van ZRVCS

Ervaren vakschilders

Met het schildernetwerk van ZRVCS is het geen probleem meer om de juiste schilder te vinden. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.

Schilder komt vooraf bij u langs

De schilder komt bij u langs om het werk te bekijken. En de offerte door te nemen. Wilt u nog wat aanpassen? Geen probleem, dat kan ter plekke.

Kwaliteit en 4 jaar garantie

De schilders werken met kwaliteitsverf van Sikkens. Een onafhankelijk expert controleert het resultaat. U krijgt 4 jaar garantie op het buitenschilderwerk.

Schilderonderhoud in 3 stappen

stap 1 proces

U berekent online de prijs

stap 2 proces

Afspraak met de schilder bij u thuis

stap 3 proces

De schilder gaat aan de slag

Veelgestelde vragen Schilderonderhoud

De schilders zijn aangesloten bij ZRVCS. ZRVCS is een landelijk platform voor vakschilders. Zij kiezen de aangesloten schilders nauwkeurig en leiden hen op. Zij staan voor kwaliteit en geven 4 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Nee, Schilderonderhoud is er voor iedereen. Voor iedereen die gemakkelijk en goed zijn woning wil laten schilderen door een vakschilder.

Ja, het minimale offertebedrag van een schilderklus is € 1.250,-. U berekent online gemakkelijk de prijs van uw schilderwerk.
Nee, als u in een appartement, maisonnette, monument, grachtenpand of woonboot woont, kunt u niet gebruikmaken van Schilderonderhoud. Ook niet als het houtwerk in heel slechte staat is, uw woning slecht bereikbaar is met een steiger of als uw huis op de Waddeneilanden staat.
U sluit een overeenkomst met ZRVCS voor de uitvoering van het schilderwerk. Wij bemiddelen hierin door u met hen in contact te brengen. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van ZRVCS. Wij bieden Schilderonderhoud aan in samenwerking met Sikkens en ZRVCS. Sikkens levert de verf voor uw schilderklus. ZRVCS regelt de vakschilder voor u, de betaling, de controle achteraf door een onafhankelijk expert en de garantie.
U berekent online de prijs van uw schilderwerk en ziet meteen uw offerte. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met deze online offerte heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt de overeenkomst binnen 14 dagen zonder kosten annuleren door een e-mail te sturen naar klantenservice@zervices.nl.

Nadat u akkoord gaat met de offerte, neemt de schilder contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak bekijkt de schilder het werk en de offerte. Verandert er iets? Geen probleem. De schilder past het ter plekke aan in de offerte en stuurt u een nieuwe versie. Als u akkoord gaat met deze nieuwe, definitieve offerte wordt uw schilderklus ingepland. 

Over ZRVCS

De schilders van schilderonderhoud maken deel uit van het netwerk van Zervices (ZRVCS). Zo vinden we de juiste schilder. Vaak bij u uit de buurt. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.