De Buurtscan

Vind uw droombuurt

  • Direct vanachter uw laptop een beeld van een buurt
  • Geen verrassingen achteraf over uw nieuwe buurt
  • Snel voor maar € 3,99

U bent op zoek naar een ander huis. Natuurlijk wilt u een huis in een buurt die past bij uw wensen. Misschien wilt u in een kinderrijke omgeving wonen of juist niet. Of let u op drukke wegen, de veiligheid of de gemiddelde leeftijd. Ook is het handig om te weten of er een supermarkt of een huisarts in de buurt is. Onze Buurtscan geeft u snel en makkelijk een beeld van een buurt. Heeft u al een huis op het oog? Dan ontvangt u een overzicht van de kenmerken van de buurt. Bent u op zoek naar een buurt die past bij uw wensen? Dan vinden wij de buurten die passen bij uw wensen.

Stel aan het klussen

Zo werkt de Buurtscan

Heeft u al een buurt op het oog? Vul dan de postcode van de buurt of woning in en zie meteen of de buurt past bij uw wensen. Heeft u nog geen specifieke locatie op het oog en bent u op zoek naar uw droombuurt? Ook dan helpen we u verder met de Buurtscan. Vertel ons wat u belangrijk vindt aan uw nieuwe buurt en wij gaan op zoek!

U betaalt via iDeal. De kosten zijn € 3,99 per overzicht. Als wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u het overzicht.

In het Buurtrapport vindt u een overzicht met kenmerken van de buurt die u heeft opgegeven. Denkt u bijvoorbeeld aan het gemiddeld aantal huishoudens met of zonder kinderen, de gemiddelde leeftijd, het gemiddelde inkomen of de luchtkwaliteit. Ook leest u of er bijvoorbeeld een supermarkt of een basisschool in de buurt is. Bent u nog op zoek naar uw droombuurt? Dan ontvangt u van ons een overzicht van buurten die passen bij uw wensen. 

Veelgestelde vragen

De Buurtscan geeft u snel en makkelijk een overzicht van een buurt in Nederland. Heeft u al een huis op het oog? Vult u dan het adres in. U krijgt dan via e-mail een overzicht van de kenmerken van de buurt. Bent u op zoek naar een buurt die past bij uw wensen? Beantwoord dan de vragen. Wij mailen u dan een overzicht van buurten die passen bij uw wensen. Elk overzicht dat u ontvangt kost € 3,99.  

Ja, u kunt zoveel overzichten aanvragen als u wilt.

Ja, u kunt een overzicht opvragen van elke buurt in Nederland.

Dit vinden onze klanten van Buurtscan