Loodgieter

De loodgieter schiet te hulp bij lekkages en storingen, van gas of water. Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

Wat doet een loodgieter?

Wie ligt daar in het aanrechtkastje? De loodgieter! Deze vakman weet alles van het gasfornuis aansluiten, de nieuwe wc monteren, lekkages verhelpen. En veel meer. Want de loodgieter houdt zich bezig met alle klussen waarbij iets wordt aangesloten. Op een leiding of op de afvoer. De loodgieter schiet te hulp bij lekkages en storingen. En doet onderhoudswerk zodat uw spullen langer meegaan.

Veiligheid voorop

Een nieuwe badkamer? Een stortbak vervangen? Of een gasfornuis aansluiten? Als er water of gas wordt aangesloten, wilt u zeker weten dat dit veilig is. Laat het daarom over aan een vakman.

De voordelen van een loodgieter via de Klushulp

Goede loodgieters zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze gecertificeerde loodgieters helpen u graag!

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale loodgieters. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook 's avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Per klus betaalt u minimaal 1 uur en € 19,95 servicekosten.

Zo beoordelen klanten ons

Bekijk de klussen van onze loodgieter

Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter. Onze ervaren vakman komt zo snel mogelijk naar u toe.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

Veelgestelde vragen

Wij weten van alle vakmensen wat hun kwaliteiten zijn. En kunnen zo goed inschatten wie we voor welke klus inzetten. Alle loodgieters in ons netwerk zijn professionals. Ze komen via onze partner Roamler Tech. Ze krijgen goede instructies en live trainingen.

We vragen alle klanten hoe de klus is uitgevoerd. Deze beoordelingen ziet u op onze site. En worden met de vakmannen gedeeld. Als er klachten of negatieve beoordelingen zijn gaan we met de vakman in gesprek. Als de kwaliteit niet verbetert, dan verdwijnt deze loodgieter uit ons netwerk.

Heeft u een klus waarbij iets is aangesloten op de gas- of waterleiding? Dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Het is belangrijk dat het aansluiten goed en veilig gebeurt. Want u wilt niet dat de water of gasleiding gaat lekken.

De loodgieter is een vakman gespecialiseerd in het onderhouden en aansluiten van:

  • Sanitair
  • Waterleidingen
  • Gasleidingen
  • Riolering
  • Verwarmingsinstallaties
Dat ligt eraan wanneer u de loodgieter nodig heeft. In de avond en in het weekend is het tarief hoger. U ziet bij het boeken van de klus meteen wat de prijs is. U betaalt altijd € 19,95 servicekosten per klus.
Probeer eerst of u de verstopping zelf kunt oplossen met een ontstopper of ontstoppingsmiddel (te koop in de supermarkt of bouwmarkt). Lukt dit niet? Schakel dan een loodgieter in. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het veilig oplossen van verstoppingen.

Dit verschilt. Over het algemeen zijn grote reparaties en groot onderhoud voor de kosten van de verhuurder. Klein en dagelijks onderhoud is meestal voor de rekening van de huurder.

De huurder is verantwoordelijk voor het schoonhouden en ontstoppen van het binnenriool. Hierbij moet de riolering wel voor de huurder bereikbaar zijn.

Overleg bij twijfel even met uw verhuurder. 

De loodgieter brengt bijna altijd zelf klein materiaal voor leidingwerk mee. Wilt u iets groots vernieuwen? Zoals een stortbak, sanitair of vaatwasser. Koop dit dan zelf, zodat het bij uw smaak en situatie past. De loodgieter sluit dit dan voor u aan.

Omschrijf de klus bij het boeken zo precies mogelijk. Dan kan onze vakman inschatten welke materialen en gereedschappen hij moet meenemen.

Keuzehulp

Onderstaande problemen komen het vaakst voor bij loodgieters. Kunt u het zelf niet oplossen? Klik dan op de link en boek een vakman voor uw klus.

Probleem

Klus

De wc blijft lopen Wc blijft lopen
Kraan lekt Lekkende kraan vervangen
Lekkage wasbak Lekkende afvoer of sifon
De gootsteen lekt Lekkende gootsteen repareren
Kraan zit los Kraan vastzetten
Het ruikt naar gas Lekkage opsporen
Wc trekt niet door Vlotter vervangen
Wc verstopt Loodgieter per uur