Elektricien

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Onze elektricien helpt u snel en goed

De beste elektricien voor uw klus

Is uw stroom uitgevallen of heeft u kortsluiting? Dat moet snel opgelost worden. Maak een afspraak en onze elektricien komt zo snel mogelijk naar u toe. Hij spoort de storing op. En heeft verschillende onderdelen mee om de storing meteen op te lossen. Ook voor kabels trekken, schakelaars vervangen, lampen ophangen en nieuwe stopcontacten plaatsen draait onze vakman zijn hand niet om. Wat uw wensen ook zijn, onze elektricien helpt u snel en vakkundig.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.