Elektricien 

Wat voor klus u ook heeft, onze elektricien fikst het voor u.

Wat doet een elektricien?

Een elektricien monteert en onderhoudt elektrische installaties en voert onderhoud uit. De elektricien zorgt ervoor dat stroom veilig wordt weggeleid en elektrische apparaten en installaties veilig gebruikt worden. Van het plaatsen van stopcontacten tot het opsporen van kortsluiting, een elektricien heeft de kennis en kunde voor uw klus in huis. 

De voordelen van een elektricien via de klushulp

Goede elektriciens zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze gecertificeerde elektriciens helpen u graag!

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale elektriciens. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook 's avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Per klus betaalt u minimaal 1 uur en € 19,95 servicekosten.

Zo beoordelen klanten ons

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

Veelgestelde vragen

De elektriciens van Klushulp zijn allemaal goed in hun vak. Zij doen er alles aan om de klus uit te voeren. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En hebben het NEN3140 certificaat. Wij weten van elke vakman -en vrouw wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem of haar kunnen inzetten. Alle elektricien in ons netwerk hebben verstand van zaken. Ze komen via onze partner Roamler Tech.
Een lamp ophangen kunt u misschien zelf. Maar een extra stopcontact in uw keuken voor een nieuw koffiezetapparaat, of een extra groep in de groepenkast voor zonnepanelen, is ingewikkelder. Bovendien kan werken met elektriciteit gevaarlijk zijn. Maak het uzelf gemakkelijk en laat het over aan een vakman. Onze elektriciens hebben de vakkennis in huis over het uitvoeren van verschillende elektraklussen. Wel zo veilig!
Dat ligt eraan wanneer u de elektricien nodig heeft. In de avond en in het weekend is het tarief hoger. U ziet bij het boeken van de klus meteen wat de prijs is. U betaalt altijd € 19,95 servicekosten per klus.
Onze elektricien brengt zelf materiaal en gereedschap mee voor de installatie. Soms zijn er nieuwe onderdelen of is er meerwerk nodig. Als het nodig is, komt de vakman later terug om de klus af te maken. Daar betaalt u dan apart voor. Omschrijf de klus bij het boeken zo precies mogelijk. Dan kan onze vakman inschatten welke materialen en gereedschappen hij moet meenemen.
Onze vakmensen doen er alles aan om de klus te fiksen. Maar er kan natuurlijk altijd iets niet goed gaan. Daarom bieden wij de Komt Goed Garantie.

Keuzehulp

Onderstaande problemen komen het vaakst voor bij elektriciens. Kunt u het zelf niet oplossen? Klik dan op de link en boek een vakman voor uw klus.

Probleem Klus
Kortsluiting Kortsluiting opsporen
Storing in de meterkast Kortsluiting opsporen
Stroom (gedeeltelijk) uitgevallen Stroom uitgevallen
Kapotte aardlekschakelaar Aardlekschakelaar plaatsen of repareren
Groepenkast verouderd Nieuwe groepenkast plaatsen
Niet genoeg stopcontacten Elektrapunt aanleggen
Kapot stopcontact Stopcontact plaatsen of vervangen