Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

Lekkende afvoer of sifon

  • K., 02-12-2022

    De eerste keer dat ik een afspraak had gemaakt voor deze klus, verliep helemaal niet goed, Hierover heb ik een klacht ingediend waar ik overigens niets meer van heb gehoord, De tweede keer verliep alles naar wens.
    Ik zou het op prijs stellen nog wel een reactie op mijn klacht te ontvangen.

  • S., 01-12-2022

    Proces verliep prettig en de communicatie was goed. Qua prijs ook niet om tevreden, het tarief is in mijn ogen redelijk.

  • N., 10-09-2022

    Goede klus hulp.

  • E.A.A., 07-09-2022

    Was een hele vriendelijke maar kundige loodgieter. Hebben gesproken over ons Philips verleden en zijn huis in Portugal. Verder geeft de bemiddeling van CB het vertrouwen dat ik niet word opgelicht.

  • I., 27-07-2022

    Prima geholpen en best snel.We zijn er blij mee.

  • A., 27-07-2022

    Keurige man en van te voren netjes gebeld en was op tijd. Top

  • L.O.H., 10-05-2022

    Bijna perfect, het enige wat beter zou kunnen is direct een datum+tijdstip kunnen kiezen. Snap dat dit waarschijnlijk ondoenlijk is, maar dat zou de dienst tot een 10 verheven voor mij :)

  • M., 13-04-2022

    De monteur heeft de dag ervoor aangegeven rond 10.30u te zijn, kwam echter een uur later.
    Dat is het enige minpunt. Verder lijkt het probleem verholpen

  • B.J., 08-03-2022

    Erg tevreden snel en vakkundig opgelost

  • L.F.E., 18-01-2022

    Omdat het allemaal zo prima en plezierig is verlopen . De contacten met CB waren allemaal even plezierig. Heerlijk om zo samen te kunnen overleggen dat zou de normale manier van overleggen moeten zijn!