Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

Elektrisch apparaat

  • C., 26-09-2022

    De algehele klus was voldoende.
    Ik moest wel zelf uitvogelen hoe en of de inductiekookplaat werkte in bijzijn van de monteur. Ik voelde mij hierdoor opgejaagd.

  • S., 07-07-2022

    Omdat het heel duur is.

  • J.B., 20-05-2022

    Omdat zijn vakmanschap mijn stoutste verwachting over trof!!!

  • R., 11-04-2022

    Er is aan mijn woning werk verricht aan de elektrische installatie. Hiervoor is vertrouwen heel belangrijk. Er kwam een vakbekwame monteur langs. Die actief meedacht over goede oplossingen.

  • T., 31-03-2022

    Tevreden

  • C., 17-03-2022

    Het was de eerste keer dat ik van deze service gebruik maakte. Eindelijk vind ik eens een vakman! En hij wordt ook nog voor je gezocht. Hoe makkelijk is dit! Normaliter vind je niet zo snel iemand. Ook dat Centraal Beheer hier achter staat gaf mij vertrouwen.

  • M., 22-02-2022

    We zijn blij met het resultaat

  • H., 18-02-2022

    Er was een herplanning van de afspraak nodig, maar uiteindelijk zeer professioneel geholpen!

  • J.A., 05-02-2022

    Vriendelijke monteur, bescheiden maar niet terughoudend, en netjes.
    Wist de klus prima te klaren. Achteraf had ik het zelf kunnen doen, ware het niet dat ik twijfelde aan mijn eigen kunnen.
    Geen spijt achteraf.

  • C., 19-01-2022

    Omdat ik tevreden ben over de wijze waarop de vakman te werk ging.