Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

  • K., 29-11-2022

    CV-ketel onderhoud

    Prima kerel, heel vriendelijk en open zeker geen autist!

  • G., 29-11-2022

    CV-ketel onderhoud

    Verliep prima

  • J., 29-11-2022

    CV-ketel onderhoud

    Ketel heeft niet het onderhoud gehad welke normaliter uitgevoerd wordt. De beste man stond binnen 20 min weer buiten.

  • P., 29-11-2022

    Klusjesman

    Ik ben uitermate tevreden over zowel de hulp van CB als van de klusser.
    Een aandachtspunt vond ik de website om te plannen. Ik moest een dag plannen, misschien beter om aan te kunnen welke dagdelen kunnen.

  • T., 29-11-2022

    Stopcontact plaatsen of vervangen

    Zeer goed geholpen.

  • K.A., 29-11-2022

    CV-ketel onderhoud

    Zie mijn mail die ik net (29-11-2022) verzonden heb. Er is heel veel mis gegaan bij mij.

  • A., 28-11-2022

    Remeha CV ketel storing

    Snel en uitstekend onderhoud

  • R, 27-11-2022

    Elektricien

    Attente vakman, hij kon zowel gas als elektra in een keer afhandelen ondanks dat mijn vraag in twee aparte werkbonnen was gesplitst met een week ertussen.

  • S., 24-11-2022

    Radiatorknop vervangen

    Omdat ik onder de indruk was van de klantvriendelijkheid en vakmanschap van CBt

  • R., 23-11-2022

    TV ophangen en instellen

    Omdat op mijn aanvraag was tv installeren en ophangen . De klus man heeft de tv opgehangen maar zei dat hij kan niet installeren. Hij was in half uur klaar en ik heb voor een half werk volle uur uitbetaald.