Komt Goed Garantie

Wij lossen het voor u op

De klus is geklaard. Maar u bent niet tevreden. Laat het de vakman dan zo snel mogelijk weten. Als het kan, zal hij het probleem gelijk oplossen. Lukt dat niet meteen? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de situatie. Wij bieden de Komt goed-garantie. Dit betekent dat fouten van de vakman zo snel mogelijk worden opgelost door dezelfde of een andere vakman. Hiervoor hoeft u niets te betalen. Dit geldt ook voor schade die door de vakman is veroorzaakt. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.   

Alleen de juiste vakmensen voor uw klus 

De vakmensen van Klushulp zijn allemaal goed in hun vak Zij doen er alles aan om de klus te klaren. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman -en vrouw wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem of haar kunnen inzetten. Maar er kan natuurlijk altijd iets niet goed gaan. Daarom bieden wij de Komt goed-garantie.

Altijd in controle

Certificaten

De vakmensen voor Klushulp komen via onze partner Roamler Tech. Roamler Tech is gecertificeerd voor proces kwaliteitseisen met ISO 9001, informatiebeveiliging met ISO 27001 en VCO veiligheidsnormen. 

Kwaliteit 

De professionals van Roamler Tech krijgen nauwkeurig instructies en live trainingen. Zo krijgt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Komt Goed Garantie 

Fouten of schade door de vakman worden zo snel mogelijk opgelost door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. Kan de fout of schade niet gerepareerd of hersteld worden? Of wilt u een andere oplossing? Dan kunnen wij u een vergoeding in geld aanbieden. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.