Thermostaat laten plaatsen, vervangen

Iemand nodig die uw thermostaat plaatst of vervangt? Boek een vakman via de Klushulp van Centraal Beheer.

Zoekt u een betrouwbare, lokale vakman om uw (slimme) thermostaat te installeren? 

Klushulp van Centraal Beheer heeft de juiste vakmensen om uw thermostaat te plaatsen, installeren, of vervangen. Zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Zo beoordelen klanten ons

Veelgestelde vragen over thermostaten

Hiermee kunt de woning slim verwarmen. Hiermee krijgt u beter inzage in uw stookverbruik. Ook kunt u digitaal uw thermosstaat instellen zodat deze alleen aanstaat op de momenten dat u in de woning bent. Ook rekent het systeem automatisch uit hoe lang uw verwarming erover doet om warm te worden op de door u ingestelde temperatuur. Zo maakt u optimaal gebruikt van uw verwarmingssysteem.

Hiermee kunt u uw woning slim verwarmen. Bijvoorbeeld wanneer u thuis werkt. Zo is uw werkkamer op zolder lekker warm, maar hoeven de overige slaapkamers niet mee verwarmd te worden (en bespaart u extra stookkosten). Iedere ruimte is apart in te regelen op temperatuur.

Dit komt doordat de thermosstaat in de meeste woning in de woonkamer zit. Een normale thermosstaat meet alleen de temperatuur in deze ruimte. Zo kan het in de wintermaanden behoorlijk koud worden op de bovenverdieping wanneer u uw haard aan heeft. Door gebruik te maken van slimme thermosstaatknoppen, kunt u dit probleem gemakkelijk verhelpen.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!