Kraan laten plaatsen, vervangen

Iemand nodig die uw kraan plaatst, vervangt, of vastzet? Boek een vakman via de Klushulp van Centraal Beheer.

Zoekt u een betrouwbare, lokale vakman voor uw kraan-klus?

Klushulp van Centraal Beheer heeft de juiste vakmensen om uw kraan te vast te zetten, plaatsen of vervangen. Zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Zo beoordelen klanten ons

Veelgestelde vragen

De kosten voor het plaatsen van een kraan wisselen. En hangen af van welke onderdelen u nodig heeft en welk merk kraan u wilt. Een kraan van een merk als Schell of Grohe kost vaak wat meer dan een kraan van een huismerk. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welk merk kraan u wilt. Zo kan de vakman de juiste materialen en gereedschap meenemen. U betaalt voor het uitvoeren van uw klus. De kosten voor het materiaal komen daar nog bij.
Wilt u een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Dan raden wij u aan om te kiezen voor een vorstvrije kraan. Zo voorkomt u grote schade aan uw kraan en woning. De vakman van de Klushulp adviseert u graag. Vergeet u niet om de buitenkraan in de winter af te sluiten? Dan bevriest de leiding niet en gaat uw kraan niet stuk.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
Ja, dat kan zeker. Geeft u dan duidelijk in de omschrijving aan welke kraan u gekocht heeft of nog gaat kopen. Zo kan de vakman hier rekening mee houden.

Ja! Onze vakmannen plaatsen ook Quooker kranen. Hiervoor boekt u de klus: Quooker plaatsen.

Een kraan vervangen kan meestal in 1 bezoek. Laat u een nieuwe kraan met nieuw leidingwerk aanleggen? Dan kan er een vervolgbezoek nodig zijn.

Het is vaak financieel voordeliger om de kraan meteen volledig te vervangen. Ook voorkomt u hiermee het risico op een nieuwe lekkage.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!