Beveiligingscamera aansluiten

Kabels laten aanleggen, trekken

Iemand nodig die uw kabels trekt, verlengt of aanlegt? Boek een vakman via de Klushulp van Centraal Beheer.

Zoekt u een betrouwbare, lokale vakman voor uw kabel-klussen?

Klushulp van Centraal Beheer heeft de juiste vakmensen om uw kabels te trekken, verlengen, of aan te leggen. Zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Zo beoordelen klanten ons

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Bij de bouw van een huis worden vaak loze leidingen aangelegd. U vindt ze meestal in de meterkast. Het is even zoeken met een trekveer waar de leiding uitkomt. Onze vakman weet precies hoe dat moet. Is de juiste leiding gevonden. Dan trekt hij vakkundig de kabel.
Ja, kabels trekken is een klus die u zelf zou kunnen doen. Er is wat handigheid, voorzichtigheid en het juiste gereedschap voor nodig. En niet te vergeten geduld. Zijn deze eigenschappen niet uw sterkste kant of hebt u niet het juiste gereedschap? Begin er dan niet aan en boek de klus bij Klushulp. De vakman komt voorrijden op het moment dat u kiest.
De vakman trekt alle soorten kabels. Coax kabels, UTP-kabels, elektriciteitskabels, wat u wilt. U bent verzekerd van goed licht, beeld, geluid of internet. En komt er een kink in de kabel? U boekt de klus altijd met 'Komt goed garantie'. 
Vanaf € 65, - per uur kunt u kabels laten trekken. Het is handig als u bij het boeken van de klus precies aangeeft wat uw situatie en wensen zijn. De vakman kan dan een goede inschatting maken van de kosten. 
Onze vakmannen maken geen offertes. Wel kunnen ze van tevoren een inschatting maken van hoelang de klus gaat duren. 

Onze vakman helpt u graag bij het maken van deze aansluiting. Hiervoor boekt u eenvoudig de klus netwerkkabel trekken.