Fornuis laten onderhouden, repareren

Iemand nodig die uw fornuis onderhoudt of repareert? Boek een vakman via de Klushulp van Centraal Beheer.

Zoekt u een betrouwbare, lokale vakman voor uw fornuis?

Klushulp van Centraal Beheer heeft de juiste vakmensen om uw fornuis te onderhouden of repareren. Zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Zo beoordelen klanten ons

Veelgestelde vragen

U kunt uw gasfornuis aan laten sluiten door een erkende installateur. Belangrijk is dat er geen gaslek ontstaat. Nadat de installateur uw gasfornuis heeft aangesloten loopt hij de aansluitingen nog een keertje na met speciale meetapparatuur. Zo weet u zeker dat u veilig de keuken in kunt. 
Ja dat kan. Of nu het gaat om een gasfornuis met oven, wokbrander of gaskookplaat. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat voor fornuis u heeft en van welk merk het is. Bijvoorbeeld een Aga, Bosch, Etna, Smeg of Siemens. Stapt u over op gas? Check dan wel even of er een gasaansluiting in uw keuken ligt.
Een gasfornuis kunt u aansluiten als u een gasleiding in uw huis heeft. Een open deur misschien. Maar Nederland wil van het gas af. Nieuwbouwhuizen krijgen geen gasaansluiting meer. Ook verandert de samenstelling van gas. Heeft u een oud huis? Zorgt u er dan voor dat u goed geïnformeerd bent, voordat u een nieuw gasfornuis laat aansluiten. 
Ja, bij het koken op inductie heeft u een perilex aansluiting aan uw kookplaat. Deze wordt aangesloten op een speciale wandcontactdoos. Onze vakman helpt u graag bij het plaatsen van dit stopcontact. Boek hiervoor klus: Perilex stekker aansluiten