Slimme verlichting installeren

Zo installeert de monteur uw slimme verlichting

  • Montage verlichting
  • Aansluiten en afstellen
  • Test en uitleg over het systeem
Met Slimme verlichting bedient u overal in huis uw lampen. En het communiceert ook met uw andere Smart Home producten. Als het natuurlijk allemaal goed werkt. Heeft u daar hulp bij nodig? Laat het over aan een ervaren vakman om uw slimme verlichting te installeren.

Wat kunt u zelf doen?

  • Leg uw huidige situatie duidelijk uit.
    Vul bij het maken van de afspraak het veld 'Omschrijf uw klus' in. Vertel bijvoorbeeld welke lampen u nu gebruikt en wat de ophanghoogte is. Zo komt de monteur goed voorbereid bij u thuis. En neemt hij de juiste spullen mee.
  • Zorg voor een werkend wifi- netwerk.
    Slimme verlichting maakt namelijk vaak gebruik van een wifinetwerk. Als u het wachtwoord alvast bij de hand heeft, kan de monteur nog sneller werken.

Slimme verlichting installeren

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. Heeft de klus geen haast? Plan dan uw klus na de vakantieperiode. Dan is de kans groter dat we een vakman voor uw klus vinden! In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!