Rook- en/of koolmonoxidemelder plaatsen (batterij)

Klushulp maakt het makkelijk 

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Uw rookmelders op de juiste plek geïnstalleerd

Vanaf 1 juli 2022 moet in iedere woning op elke verdieping een rookmelder hangen. Weet u niet hoe en waar u deze moet ophangen? Of heeft u er geen tijd voor? Laat het over aan een vakman. Of u nu in een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement woont: onze vakman installeert de melders op de juiste plekken in uw huis.

Heeft u een bedrade rookmelder? Ga dan naar Rookmelder plaatsen (bedraad).

Installatie van de rookmelders

Voor €67,50 installeren wij tot 3 rook- en/of koolmonoxidemelders op batterij. Wilt u meer melders laten installeren? Dan betaalt u €12,50 extra per melder.

Deze prijs is exclusief de melders. Die koopt u zelf vooraf of kunnen door onze vakman worden gekocht. Wilt u dat onze vakman de melders voor u meeneemt? Geeft u dit dan aan in de omschrijving tijdens het boeken van uw klus.

Installeer ook een koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is niet te ruiken of te zien. Dat maakt het zo gevaarlijk. Bij inademing kunt u er heel ziek van worden of zelfs aan overlijden. Koolmonoxide ontstaat bij onvolledige verbranding. Bijvoorbeeld door een kapotte kachel. Of een cv-ketel die niet goed is geïnstalleerd. Dat kan in ieder huis gebeuren. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder, ook een koolmonoxidemelder in uw huis te installeren.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons