Rook- en/of koolmonoxidemelder plaatsen (batterij)

Klushulp maakt het makkelijk 

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Vanaf 1 juni 2022 moet in iedere woning op elke verdieping een rookmelder hangen. Weet u niet hoe en waar u deze moet ophangen? Of heeft u er geen tijd voor? Laat het over aan een vakman. Of u nu in een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement woont: onze vakman installeert de melders op de juiste plekken in uw huis.

Heeft u een bedrade rookmelder? Ga dan naar Rookmelder plaatsen (bedraad).

Installeer ook een koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is niet te ruiken of te zien. Dat maakt het zo gevaarlijk. Bij inademing kunt u er heel ziek van worden of zelfs aan overlijden. Koolmonoxide ontstaat bij onvolledige verbranding. Bijvoorbeeld door een kapotte kachel. Of een cv-ketel die niet goed is geïnstalleerd. Dat kan in ieder huis gebeuren. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder, ook een koolmonoxidemelder in uw huis te installeren.

Voor €67,50 installeren wij tot 3 rook- en/of koolmonoxidemelders op batterij. Deze prijs is exclusief de melders. Wilt u meer melders installeren? Dan betaalt u €12,50 extra per melder. 


Rookmelder plaatsen

39 reviews

Geef uw voorkeursmoment aan. Dan gaan wij direct op zoek naar een vakman.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons