Rook- en/of koolmonoxidemelder plaatsen (batterij)

Klushulp maakt het makkelijk 

  • Vakkundige installatie van uw melder(s)
  • U betaalt geen voorrijkosten
  • Wij hebben het juiste materiaal

Vanaf 1 juni 2022 moet in iedere woning op elke verdieping een rookmelder hangen. Weet u niet hoe en waar u deze moet ophangen? Of heeft u er geen tijd voor? Laat het over aan een vakman. Of u nu in een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement woont: onze vakman installeert de melders op de juiste plekken in uw huis.

Heeft u een bedrade rookmelder? Ga dan naar Rookmelder plaatsen (bedraad).

Installeer ook een koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is niet te ruiken of te zien. Dat maakt het zo gevaarlijk. Bij inademing kunt u er heel ziek van worden of zelfs aan overlijden. Koolmonoxide ontstaat bij onvolledige verbranding. Bijvoorbeeld door een kapotte kachel. Of een cv-ketel die niet goed is geïnstalleerd. Dat kan in ieder huis gebeuren. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder, ook een koolmonoxidemelder in uw huis te installeren.

Voor €67,50 installeren wij tot 3 rook- en/of koolmonoxidemelders op batterij. Deze prijs is exclusief de melders. Wilt u meer melders installeren? Dan betaalt u €12,50 extra per melder. 


Rookmelder plaatsen

11 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. Heeft de klus geen haast? Plan dan uw klus na de vakantieperiode. Dan is de kans groter dat we een vakman voor uw klus vinden! In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Rookmelder plaatsen