Loodgieter voor een vast uurtarief

Onze vakman helpt u snel en goed

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Met de juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Nieuwe kitranden nodig, een douchebak plaatsen, deur tochtvrij maken of een thermostaatknop plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, onze loodgieter helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geef bij uw aanvraag in het opmerkingenveld aan om welke klus het gaat. Dan kan onze loodgieter het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de loodgieter vrij te bereiken is? Dat kasten leeg zijn en spullen of apparatuur verwijderd zijn? Ook goed om te weten is dat er bij het uitvoeren van de klus een meerderjarige aanwezig moet zijn.

Loodgieter

291 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. Heeft de klus geen haast? Plan dan uw klus na de vakantieperiode. Dan is de kans groter dat we een vakman voor uw klus vinden! In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Ja natuurlijk. Dat is het handige van een loodgieter per uur. U maakt een lijstje en bespreekt dat met de loodgieter. Hij vertelt hoeveel uren hij nodig heeft. U bepaalt samen welke klussen gedaan worden. En hij gaat aan de slag. 1 voor 1 worden uw klussen uitgevoerd.
Vroeger bestond het werk van een loodgieter uit het gieten van lood. De strips van lood gebruikte de loodgieter om verbindingen in de leidingen dicht te maken. Nu doet hij dat bijna niet meer. Maar de naam loodgieter is niet weg te denken. Het werk van een loodgieter is veel breder geworden. Van kitten en het aanleggen van leidingwerk tot het installeren van badkamers en sanitair.
Als u een klus boekt geeft u zelf aan wanneer u wilt dat de loodgieter bij u langs komt. In het weekend, tijdens feestdagen en op bepaalde tijdstippen betaalt u meer per uur.
Onze klanten betalen gemiddeld €144,50 euro exclusief servicekosten als zij een loodgieter per uur inschakelen. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Loodgieter