Loodgieter voor een vast uurtarief

Onze vakman helpt u snel en goed

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Met de juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Nieuwe kitranden nodig, een douchebak plaatsen, deur tochtvrij maken of een thermostaatknop plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, onze loodgieter helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geef bij uw aanvraag in het opmerkingenveld aan om welke klus het gaat. Dan kan onze loodgieter het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de loodgieter vrij te bereiken is? Dat kasten leeg zijn en spullen of apparatuur verwijderd zijn? Ook goed om te weten is dat er bij het uitvoeren van de klus een meerderjarige aanwezig moet zijn.

Loodgieter

233 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Ja natuurlijk. Dat is het handige van een loodgieter per uur. U maakt een lijstje en bespreekt dat met de loodgieter. Hij vertelt hoeveel uren hij nodig heeft. U bepaalt samen welke klussen gedaan worden. En hij gaat aan de slag. 1 voor 1 worden uw klussen uitgevoerd.
Vroeger bestond het werk van een loodgieter uit het gieten van lood. De strips van lood gebruikte de loodgieter om verbindingen in de leidingen dicht te maken. Nu doet hij dat bijna niet meer. Maar de naam loodgieter is niet weg te denken. Het werk van een loodgieter is veel breder geworden. Van kitten en het aanleggen van leidingwerk tot het installeren van badkamers en sanitair.
Als u een klus boekt geeft u zelf aan wanneer u wilt dat de loodgieter bij u langs komt. In het weekend, tijdens feestdagen en op bepaalde tijdstippen betaalt u meer per uur.

Coronavirus: wij voeren klussen uit

Tijdens de lockdown staat de Klushulp nog steeds voor u klaar. Onze vakmensen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Door de avondklok vragen wij u klussen zoveel mogelijk overdag te boeken. Zodat ook onze vakmensen voor de avondklok thuis kunnen zijn. Bij een klus in de avond kan het gebeuren dat een klus niet op die dag afgemaakt kan worden.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen over Loodgieter