Loodgieter voor een vast uurtarief

Onze vakman helpt u met uw klusje

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze loodgieter helpt u vakkundig

Een nieuwe kraan plaatsen, een lekkende afvoer repareren of een gasfornuis aansluiten? Wat uw wensen ook zijn, onze loodgieter helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten.

Geef bij uw aanvraag in het opmerkingenveld aan om welke klussen het gaat. Dan kan onze loodgieter het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de loodgieter vrij te bereiken is? Dat kasten leeg zijn en spullen of apparatuur verwijderd zijn?

Veelgestelde vragen

Ja dat kan zeker! Dat is het handige van een loodgieter per uur. U maakt een lijstje en bespreekt dat met de loodgieter. Hij vertelt hoeveel uren hij nodig heeft. U bepaalt samen welke klussen gedaan worden. En hij gaat aan de slag. 1 voor 1 worden uw klussen uitgevoerd.
Vroeger bestond het werk van een loodgieter uit het gieten van lood. De strips van lood gebruikte de loodgieter om verbindingen in de leidingen dicht te maken. Nu doet hij dat bijna niet meer. Maar de naam loodgieter is niet weg te denken. Het werk van een loodgieter is veel breder geworden. Van kitten en het aanleggen van leidingwerk tot het installeren van badkamers en sanitair.
Alle loodgieters in ons netwerk zijn professionals. Ze komen via onze partner Roamler Tech. Ze krijgen goede instructies en live trainingen.

We vragen alle klanten hoe de klus is uitgevoerd. Deze beoordelingen ziet u op onze site. En worden met de vakmannen gedeeld. Als er klachten of negatieve beoordelingen zijn gaan we met de vakman in gesprek. Als de kwaliteit niet verbetert, dan verdwijnt deze loodgieter uit ons netwerk.
Onze vakman kan u helpen bij een oppervlakkige verstopping direct in uw afvoer tot maximaal 1 meter diep. Zit de verstopping dieper in uw afvoer? Dan heeft u een rioolspecialist nodig.
De loodgieter brengt bijna altijd zelf klein materiaal voor leidingwerk mee. Wilt u iets groots vernieuwen? Zoals een stortbak, kraan, sanitair of vaatwasser. Koop dit dan zelf, zodat het bij uw smaak en situatie past. De loodgieter sluit dit dan voor u aan.

Omschrijf de klus bij het boeken zo precies mogelijk. Dan kan onze vakman inschatten welke materialen en gereedschappen hij moet meenemen.
Wij werken met vooral met lokale vakmannen. Daarom komt de vakman meestal bij u uit de buurt. Of u nu in Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem woont. Wij rekenen dan ook geen voorrijkosten.
Nee, hiervoor heeft u een lekdetectie of gasdetectie nodig. Wij bieden deze dienst helaas nog niet aan.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons