Loodgieter voor een vast uurtarief (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze vakman helpt u snel en goed

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Met de juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Nieuwe kitranden nodig, een douchebak plaatsen, deur tochtvrij maken of een thermostaatknop plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, onze loodgieter helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geef bij uw aanvraag in het opmerkingenveld aan om welke klus het gaat. Dan kan onze loodgieter het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de loodgieter vrij te bereiken is? Dat kasten leeg zijn en spullen of apparatuur verwijderd zijn? Ook goed om te weten is dat er bij het uitvoeren van de klus een meerderjarige aanwezig moet zijn.

Coronavirus: alleen bij dringende klussen komen wij in actie

Door de uitbraak van het coronavirus voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie

 

Meer over onze aangepaste werkwijze.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Onze klanten over loodgieter voor een vast uurtarief

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Ja natuurlijk. Dat is het handige van een loodgieter per uur. U maakt een lijstje en bespreekt dat met de loodgieter. Hij vertelt hoeveel uren hij nodig heeft. U bepaalt samen welke klussen gedaan worden. En hij gaat aan de slag. 1 voor 1 worden uw klussen uitgevoerd.
Vroeger bestond het werk van een loodgieter uit het gieten van lood. De strips van lood gebruikte de loodgieter om verbindingen in de leidingen dicht te maken. Nu doet hij dat bijna niet meer. Maar de naam loodgieter is niet weg te denken. Het werk van een loodgieter is veel breder geworden. Van kitten en het aanleggen van leidingwerk tot het installeren van badkamers en sanitair.
Als u een klus boekt geeft u zelf aan wanneer u wilt dat de loodgieter bij u langs komt. In het weekend, tijdens feestdagen en op bepaalde tijdstippen betaalt u meer per uur.