Klusjesman voor een vast uurtarief

Onze klusjesman klaart de klus

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Voor een vast uurtarief
  • Zonder voorrijkosten
Hulp nodig bij laminaat leggen, gordijnrails ophangen, planken bevestigen, scharnieren plaatsen of een keukenblad vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u snel en vakkundig. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus het gaat. Dan kan onze klusjesman het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de klusjesman vrij te bereiken is? Dan kan hij meteen aan de slag.

Klusjesman voor een vast uurtarief

119 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Maak het uzelf vooral gemakkelijk! En boek een klusjesman per uur. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U bedenkt welke klussen u wilt laten doen. U boekt online een klusjesman per uur. En als hij uw klusjes klaart, gaat u zelf iets doen waar u wel goed in bent. 
Onze klusjesmannen zijn superhandig en kunnen veel verschillende klussen doen. Dat varieert van gordijnrails of een plank ophangen tot houtrot reparatie. Heeft u een  specifieke klus zoals het onderhoud van uw cv-ketel? Dan adviseren wij u die klus te boeken. De cv-monteur komt dan bij u langs.
De klusjesman komt altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij werken met lokale vakmannen. 

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Onze partner

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over klusjesman voor een vast uurtarief zeggen