Klusjesman voor een vast uurtarief

Onze klusjesman klaart de klus

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Voor een vast uurtarief
  • Zonder voorrijkosten
Hulp nodig bij laminaat leggen, gordijnrails ophangen, planken bevestigen, scharnieren plaatsen of een keukenblad vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u snel en vakkundig. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus het gaat. Dan kan onze klusjesman het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de klusjesman vrij te bereiken is? Dan kan hij meteen aan de slag.

Klusjesman

257 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Maak het uzelf vooral gemakkelijk! En boek een klusjesman per uur. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U bedenkt welke klussen u wilt laten doen. U boekt online een klusjesman per uur. En als hij uw klusjes klaart, gaat u zelf iets doen waar u wel goed in bent. 
Onze klusjesmannen zijn superhandig en kunnen veel verschillende klussen doen. Dat varieert van gordijnrails of een plank ophangen tot houtrot reparatie. Heeft u een  specifieke klus zoals het onderhoud van uw cv-ketel? Dan adviseren wij u die klus te boeken. De cv-monteur komt dan bij u langs.
De klusjesman komt altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij werken met lokale vakmannen. 

Coronavirus: wij voeren klussen uit

Tijdens de lockdown staat de Klushulp nog steeds voor u klaar. Onze vakmensen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Door de avondklok vragen wij u klussen zoveel mogelijk overdag te boeken. Zodat ook onze vakmensen voor de avondklok thuis kunnen zijn. Bij een klus in de avond kan het gebeuren dat een klus niet op die dag afgemaakt kan worden.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen over Klusjesman