Klusjesman voor een vast uurtarief

Onze klusjesman klaart de klus

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Voor een vast uurtarief
  • Zonder voorrijkosten
Hulp nodig bij laminaat leggen, gordijnrails ophangen, planken bevestigen, scharnieren plaatsen of een keukenblad vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u snel en vakkundig. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus het gaat. Dan kan onze klusjesman het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de klusjesman vrij te bereiken is? Dan kan hij meteen aan de slag.

Klusjesman

346 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Maak het uzelf vooral gemakkelijk! En boek een klusjesman per uur. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U bedenkt welke klussen u wilt laten doen. U boekt online een klusjesman per uur. En als hij uw klusjes klaart, gaat u zelf iets doen waar u wel goed in bent. 
Onze klusjesmannen zijn superhandig en kunnen veel verschillende klussen doen. Dat varieert van gordijnrails of een plank ophangen tot laminaat leggen. Heeft u een  specifieke klus zoals het onderhoud van uw cv-ketel? Dan adviseren wij u die klus te boeken. De cv-monteur komt dan bij u langs.
De klusjesman komt altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij werken met lokale vakmannen. 
Onze klanten betalen gemiddeld €116,34 euro exclusief servicekosten als zij een klusjesman per uur inschakelen. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Klusjesman