Klusjesman voor een vast uurtarief (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze klusjesman klaart de klus

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Voor een vast uurtarief
  • Zonder voorrijkosten
Hulp nodig bij laminaat leggen, gordijnrails ophangen, planken bevestigen, scharnieren plaatsen, keukenblad vervangen of verhuizen? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus het gaat. Dan kan onze klusjesman het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de klusjesman vrij te bereiken is? Dan kan hij meteen aan de slag. Ook goed om te weten is dat er bij het uitvoeren van de klus een meerderjarige aanwezig moet zijn.

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over klusjesman voor een vast uurtarief zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Maak het uzelf vooral gemakkelijk! En boek een klusjesman per uur. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U bedenkt welke klussen u wilt laten doen. U boekt online een klusjesman per uur. En als hij uw klusjes klaart, gaat u zelf iets doen waar u wel goed in bent. 
Onze klusjesmannen zijn superhandig en kunnen veel verschillende klussen doen. Dat varieert van gordijnrails of een plank ophangen tot houtrot reparatie. Heeft u een  specifieke klus zoals het onderhoud van uw cv-ketel? Dan adviseren wij u die klus te boeken. De cv-monteur komt dan bij u langs.
De klusjesman komt altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij werken met lokale vakmannen.