Klusjesman voor een vast uurtarief

Onze klusjesman klaart de klus

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie
Hulp nodig bij laminaat leggen, gordijnrails ophangen, planken bevestigen, scharnieren plaatsen of een keukenblad vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u graag met de klusjes in en rondom uw woning. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus het gaat. Dan kan onze klusjesman het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen.

Heeft u klusjes voor de loodgieter, elektricien of cv-monteur? Boek deze dan bij hen.


Klusjesman

402 reviews

Geef uw voorkeursmoment aan. Dan gaan wij direct op zoek naar een vakman.

Veelgestelde vragen

Maak het uzelf vooral gemakkelijk! En boek een klusjesman per uur. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U bedenkt welke klussen u wilt laten doen. U boekt online een klusjesman per uur. En als hij uw klusjes klaart, gaat u zelf iets doen waar u wel goed in bent. 
Wij werken vooral met lokale vakmannen. Daarom komt de klusjesman meestal bij u uit de buurt. Of u nu in Amsterdam, Groningen, Eindhoven of Arnhem woont. Wij rekenen daarom nooit voorrijkosten. 
Alle klusjesmannen in ons netwerk hebben verstand van zaken. Ze komen via onze partner Roamler Tech. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman en -vrouw wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem of haar kunnen inzetten. 

Een klusjesman kan allerlei soorten klussen in en om het huis doen. Denk aan het ophangen van gordijnrails, een lamp, spiegel of schilderij. Maar ook het leggen van een laminaatvloer of het in elkaar zetten van meubels. Een klusjesman heeft kennis over veel klussen. En kan dan ook verschillende werkzaamheden uitvoeren.

Onze klusjesman is geen loodgieter, elektricien of cv-monteur. Het is daarom niet mogelijk om dit soort klussen te combineren met de klussen van een Klusjesman.

Onze klusjesmannen hebben meestal een bus vol met gereedschap om verschillende klussen uit te kunnen voeren. Omschrijf de klus bij het boeken zo precies mogelijk. Dan kan onze vakman inschatten welke materialen en gereedschappen hij moet meenemen.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons