Elektrische apparaten aansluiten

Onze vakman regelt het voor u

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze vakman installeert uw apparatuur vakkundig

Wilt u een elektrisch apparaat aansluiten? Voorkom dat uw stoppen doorslaan en laat het over aan onze vakman. De vakman installeert vakkundig uw elektrische apparatuur en verzorgt de bedrading hiervoor. Van afzuigkap tot inbouwmagnetron. Geef bij het boeken van de klus aan om welk apparaat het gaat. En of er een goede aansluiting aanwezig is. Stuur ons in de volgende stap een foto van het apparaat. Zo komt hij goed voorbereid bij u thuis en neemt hij de juiste spullen mee. Onze vakman doet alleen de aansluiting en repareert geen elektrische apparaten. Laat ook uw kookplaat of oven aansluiten door onze vakman.

Veelgestelde vragen

Sommige apparaten, zoals een lamp doen het vaak direct. Andere apparaten hebben wat meer aandacht nodig. Er beginnen wel lampjes te knipperen, maar verder blijft het stil. Een tv laat bijvoorbeeld niet automatisch de goede zenders zien. En voordat u een inductiekookplaat aanschaft, moet u zeker een kijkje in de meterkast nemen om te bepalen of er voldoende stroom is. Onze vakman zit vol energie, geeft tips en fikst de aansluiting van uw wasmachine, koelkast, kookplaat of tv in een handomdraai. 
Meestal niet. Zo lang u geen apparaten in huis heeft die enorm veel stroom vragen, is krachtstroom niet nodig. Rijdt u een elektrische auto? En wilt u thuis een laadpaal? Dan kan het zijn dat u een 3 fasen aansluiting nodig heeft. Dan weet u zeker dat u zonder problemen tegelijk een wasje kunt draaien, de auto opladen en uw potje kunt koken. 
Ja, soms wel. Als er te veel apparaten op 1 groep aangesloten zijn, kan kortsluiting ontstaan. Dan moet er in de meterkast een betere verdeling van de elektriciteitsvoorziening gemaakt worden. Of een extra groep gemaakt worden. Voor een inductiekookplaat met hoog vermogen is een Perilex aansluiting nodig. Onze vakman weet er raad mee.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons