Elektrische apparaten aansluiten

Onze vakman regelt het voor u

  • Vakkundige elektriciens
  • Het juiste materiaal en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Wilt u een elektrisch apparaat aansluiten? Voorkom dat uw stoppen doorslaan en laat het over aan onze vakman. De vakman installeert vakkundig uw elektrische apparatuur en verzorgt de bedrading hiervoor. Van oven tot inductiekookplaat. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welk apparaat het gaat. En of er een goede aansluiting aanwezig is. Soms vindt de vakman het handig als u alvast een foto stuurt van het apparaat. Zo komt hij goed voorbereid bij u thuis en neemt hij de juiste spullen mee.

Elektrisch apparaat aansluiten

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wij lossen het op

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Waarom biedt Centraal Beheer Klushulp?

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. Daar zijn we goed in. We willen het iedereen gemakkelijk maken. Elke dag weer. Of u nu klant bent of niet. Zo ook met onze Klushulp. Waarmee u snel een betrouwbare vakman regelt.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over elektrisch apparaat aansluiten zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Sommige apparaten, zoals een lamp doen het vaak direct. Andere apparaten hebben wat meer aandacht nodig. Er beginnen wel lampjes te knipperen, maar verder blijft het stil. Een tv laat bijvoorbeeld niet automatisch de goede zenders zien. En voordat u een inductiekookplaat aanschaft, moet u zeker een kijkje in de meterkast nemen om te bepalen of er voldoende stroom is. Onze vakman zit vol energie, geeft tips en fikst de aansluiting van uw wasmachine, koelkast, kookplaat of tv in een handomdraai. 
Meestal niet. Zo lang u geen apparaten in huis heeft die enorm veel stroom vragen, is krachtstroom niet nodig. Rijdt u een elektrische auto? En wilt u thuis een laadpaal? Dan kan het zijn dat u een 3 fasen aansluiting nodig heeft. Dan weet u zeker dat u zonder problemen tegelijk een wasje kunt draaien, de auto opladen en uw potje kunt koken. 
Ja, soms wel. Als er te veel apparaten op 1 groep aangesloten zijn, kan kortsluiting ontstaan. Dan moet er in de meterkast een betere verdeling van de elektriciteitsvoorziening gemaakt worden. Of een extra groep gemaakt worden. Voor een inductiekookplaat met hoog vermogen is een Perilex aansluiting nodig. Onze vakman weet er raad mee.