Dakgoot schoonmaken

Onze vakman doet het voor u

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Voorkom dat uw dakgoot verstopt raakt

Door uw dakgoot te laten schoonmaken voorkomt u dat uw dakgoot en afvoer verstopt raken. Of zelfs overstromen. Om uw dakgoot schoon te maken bekijkt onze vakman eerst de situatie. Daarna gaat hij aan de slag met uw dakgoot tot 6 meter hoog. Meestal is 1 keer per jaar voldoende om uw dakgoten te laten schoonmaken. Woont u op een plek met veel bomen? Dan kunt u beter 2 keer per jaar uw dakgoten laten schoonmaken.

Veelgestelde vragen

Dakgoten schoonmaken doet u om schade aan uw huis te voorkomen. In een bosrijke omgeving is een dakgoot een echte bladvanger. Als uw dakgoot vol raakt, ligt er een verstopping op de loer. Er kan lekkage ontstaan. En loopt er water over uw gevel omdat de goot overstroomt? Dan kan dat zorgen voor een nare aanslag. 
Natuurlijk kunt u uw dakgoot zelf schoonmaken. Laat u het doen? Dan weet u zeker dat uw dakgoot op de juiste manier vakkundig schoongemaakt wordt. Onze vakman heeft het juiste gereedschap. En hij weet precies hoe hij met verschillende dakgoten om moet gaan. Of ze nu van aluminium, zink, kunststof of pvc zijn. 
Het is slim om uw dakgoot eerst te inspecteren voordat u hem schoon laat maken. In de herfst ligt een dakgoot vaak vol rommel en afgevallen bladeren. Maar ook in het voorjaar kan er zich veel troep in uw dakgoot verzamelen. Zorgt u er in ieder geval voor, dat uw dakgoot mooi schoon is voordat het veel gaat regenen. Staan er veel bomen in de buurt van uw huis? Check uw dakgoot dan regelmatig. Dat voorkomt problemen. 
Ja, in verband met de veiligheid werken onze vakmannen tot maximaal 6 meter hoogte.
Is uw dakgoot moeilijk bereikbaar door bijvoorbeeld een veranda, serre of uitbouw? Of geldt er een andere bijzondere situatie? Geeft u dit dan duidelijk van tevoren aan. Dan kan de vakman goed inschatten of hij de klus kan fiksen. 

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons