Dakgoot schoonmaken

Onze vakman doet het voor u

  • Deskundige vakmannen
  • Geen voorrijkosten
  • Tot 6 meter hoog
Door uw dakgoot te laten reinigen voorkomt u dat uw dakgoot en afvoer verstopt raken. Of zelfs overstromen. Om uw dakgoot schoon te maken bekijkt onze vakman eerst de situatie. Daarna gaat hij aan de slag. Als het nodig is, kan de vakman de dakgoot reinigen met de tuinslang. Meestal is 1 keer per jaar voldoende om uw dakgoten te laten schoonmaken. Woont u op een plek met veel bomen? Dan kunt u beter 2 keer per jaar uw dakgoten laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken

13 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Dakgoten schoonmaken doet u om schade aan uw huis te voorkomen. In een bosrijke omgeving is een dakgoot een echte bladvanger. Als uw dakgoot vol raakt, ligt er een verstopping op de loer. Er kan lekkage ontstaan. En loopt er water over uw gevel omdat de goot overstroomt? Dan kan dat zorgen voor een nare aanslag. 
Natuurlijk kunt u uw dakgoot zelf schoonmaken. Laat u het doen? Dan weet u zeker dat uw dakgoot op de juiste manier vakkundig schoongemaakt wordt. Onze klusjesman heeft het juiste gereedschap. En hij weet precies hoe hij met verschillende dakgoten om moet gaan. Of ze nu van aluminium, zink, kunststof of pvc zijn. Als het nodig is kan hij ook reparaties uitvoeren. 
Het is slim om uw dakgoot eerst te inspecteren voordat u hem schoon laat maken. In de herfst ligt een dakgoot vaak vol rommel en afgevallen bladeren. Maar ook in het voorjaar kan er zich veel troep in uw dakgoot verzamelen. Zorgt u er in ieder geval voor, dat uw dakgoot mooi schoon is voordat het veel gaat regenen. Staan er veel bomen in de buurt van uw huis? Check uw dakgoot dan regelmatig. Dat voorkomt problemen. 

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Onze partner

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over dakgoot schoonmaken zeggen