Dakgoot schoonmaken

Onze vakman doet het voor u

  • Ervaren vakmannen
  • Geen voorrijkosten
  • Tot 6 meter hoog
Door uw dakgoot te laten reinigen voorkomt u dat uw dakgoot en afvoer verstopt raken. Of zelfs overstromen. Om uw dakgoot schoon te maken bekijkt onze vakman eerst de situatie. Daarna gaat hij aan de slag. Als het nodig is, kan de vakman de dakgoot reinigen met de tuinslang. Meestal is 1 keer per jaar voldoende om uw dakgoten te laten schoonmaken. Woont u op een plek met veel bomen? Dan kunt u beter 2 keer per jaar uw dakgoten laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken

91 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Dakgoten schoonmaken doet u om schade aan uw huis te voorkomen. In een bosrijke omgeving is een dakgoot een echte bladvanger. Als uw dakgoot vol raakt, ligt er een verstopping op de loer. Er kan lekkage ontstaan. En loopt er water over uw gevel omdat de goot overstroomt? Dan kan dat zorgen voor een nare aanslag. 
Natuurlijk kunt u uw dakgoot zelf schoonmaken. Laat u het doen? Dan weet u zeker dat uw dakgoot op de juiste manier vakkundig schoongemaakt wordt. Onze klusjesman heeft het juiste gereedschap. En hij weet precies hoe hij met verschillende dakgoten om moet gaan. Of ze nu van aluminium, zink, kunststof of pvc zijn. 
Het is slim om uw dakgoot eerst te inspecteren voordat u hem schoon laat maken. In de herfst ligt een dakgoot vaak vol rommel en afgevallen bladeren. Maar ook in het voorjaar kan er zich veel troep in uw dakgoot verzamelen. Zorgt u er in ieder geval voor, dat uw dakgoot mooi schoon is voordat het veel gaat regenen. Staan er veel bomen in de buurt van uw huis? Check uw dakgoot dan regelmatig. Dat voorkomt problemen. 
Onze klanten betalen gemiddeld €100,77 euro exclusief servicekosten voor het schoonmaken van de dakgoot. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Dakgoot schoonmaken