Dakgoot schoonmaken (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze vakman doet het voor u

  • Deskundige vakmannen
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Dakgoten zijn een mooie opvangbak voor bladeren, takjes en rommel die vogels laten vallen. Door uw dakgoot te laten reinigen voorkomt u dat uw dakgoot en afvoer verstopt raken. Of zelfs overstromen. Om uw dakgoot schoon te maken bekijkt onze vakman eerst de situatie. Daarna gaat hij aan de slag. Met een schep haalt hij de bladeren en takjes uit de dakgoot. Daarna verwijdert hij hardnekkig vuil met borstel of staalborstel. Als het nodig is, kan de vakman de dakgoot reinigen met de tuinslang. Meestal is 1 keer per jaar voldoende om uw dakgoten te laten schoonmaken. Woont u op een plek met veel bomen? Dan kunt u beter 2 keer per jaar uw dakgoten laten schoonmaken. Hoe lang onze vakman bezig is, hangt af van de lengte van uw dakgoten.

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over dakgoot schoonmaken zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Dakgoten schoonmaken doet u om schade aan uw huis te voorkomen. In een bosrijke omgeving is een dakgoot een echte bladvanger. Als uw dakgoot vol raakt, ligt er een verstopping op de loer. Er kan lekkage ontstaan. En loopt er water over uw gevel omdat de goot overstroomt? Dan kan dat zorgen voor een nare aanslag.  
Natuurlijk kunt u uw dakgoot zelf schoonmaken. Laat u het doen? Dan weet u zeker dat uw dakgoot op de juiste manier vakkundig schoongemaakt wordt. Onze klusjesman heeft het juiste gereedschap. En hij weet precies hoe hij met verschillende dakgoten om moet gaan. Of ze nu van aluminium, zink, kunststof of pvc zijn. Als het nodig is kan hij ook reparaties uitvoeren. 
Het is slim om uw dakgoot eerst te inspecteren voordat u hem schoon laat maken. In de herfst ligt een dakgoot vaak vol rommel en afgevallen bladeren. Maar ook in het voorjaar kan er zich veel troep in uw dakgoot verzamelen. Zorgt u er in ieder geval voor, dat uw dakgoot mooi schoon is voordat het veel gaat regenen. Staan er veel bomen in de buurt van uw huis? Check uw dakgoot dan regelmatig. Dat voorkomt problemen.