CV-monteur voor een vast uurtarief

Voor een grote klus of meer klussen tegelijk

  • Ervaren monteurs
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Een nieuwe cv plaatsen, een lekkende cv-ketel repareren, geiser reinigen, leidingen van uw cv of radiatoren verleggen of vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze cv-monteur helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geef bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Dan kan onze cv-monteur het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. 

CV-monteur voor een vast uurtarief

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Het tarief hangt af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de vakman per uur kost voor uw klus. U betaalt altijd € 14,95 servicekosten per klus. 
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of installatiebedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voor een cv-installateur geldt dat hij een erkend installateur moet zijn. Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
Het is lastig te zeggen wanneer radiatoren vervangen moeten worden. Dat hangt onder meer af van het type radiator, de leeftijd en het vermogen. Soms kan een kapotte radiator gerepareerd worden. Of is het voldoende om bijvoorbeeld alleen de radiatorknop te vervangen. Is de radiator oud, al eerder kapot geweest of is het vermogen niet voldoende voor uw huis? Dan is vervanging vaak de beste optie.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Onze klanten over een cv-monteur voor een vast uurtarief