Cv-monteur voor een vast uurtarief

Voor een grote klus of meer klussen tegelijk

  • Ervaren monteurs
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Een nieuwe cv plaatsen, een lekkende cv-ketel repareren, geiser reinigen, leidingen van uw cv of radiatoren verleggen of vervangen? Wat uw wensen ook zijn, onze cv-monteur helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geef bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Dan kan onze cv-monteur het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. 

CV-monteur

15 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Het tarief hangt af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de vakman per uur kost voor uw klus. U betaalt altijd € 19,95 servicekosten per klus. 
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of installatiebedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voor een cv-installateur geldt dat hij een erkend installateur moet zijn. Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
Het is lastig te zeggen wanneer radiatoren vervangen moeten worden. Dat hangt onder meer af van het type radiator, de leeftijd en het vermogen. Soms kan een kapotte radiator gerepareerd worden. Of is het voldoende om bijvoorbeeld alleen de radiatorknop te vervangen. Is de radiator oud, al eerder kapot geweest of is het vermogen niet voldoende voor uw huis? Dan is vervanging vaak de beste optie.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over CV-monteur