Storing cv-ketel

Onze vakman zoekt een oplossing

  • Deskundige vakmannen
  • Geen voorrijkosten
  • Vast tarief voor elk bezoek
Storingen aan cv-ketels komen regelmatig voor. Vooral als cv-ketels wat ouder zijn. Een cv-storing betekent geen warm water. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Onze vakman helpt u daarbij en zoekt naar een oplossing. Om u beter te kunnen helpen, vult u bij de aanvraag van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in. En omschrijft u de storingscodes. Zo kan de vakman de benodigde onderdelen meenemen. Vaak is een storing binnen dezelfde dag opgelost. Soms zijn er nieuwe onderdelen en/of meerwerk nodig. Daar betaalt u apart voor. Als het nodig is dan komt de vakman later terug om de klus af te maken. Zodat u weer met warm water kunt douchen! Als een extra bezoek van de vakman nodig is, betaalt u voor elk bezoek het vaste tarief.

Storing cv-ketel

35 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Uw cv-ketel geeft een storing. Dat is niet fijn. U kunt zelf de ketel resetten en de waakvlam en waterdruk controleren. Helpt dat niet? Schakel dan een vakman in. Uw cv-ketel bestaat uit veel onderdelen. De cv-monteur heeft de storing meestal snel verholpen.
Als uw cv-ketel regelmatig laat onderhouden is de kans op een storing een stuk kleiner. Een storing echt voorkomen is haast onmogelijk. Er kan altijd een onderdeeltje in uw cv-ketel kapot gaan. Bijvoorbeeld door slijtage. Geeft uw cv-ketel storing? Maak snel een afspraak met 1 van onze vakmannen. Zij zorgen ervoor dat u er snel weer warmpjes bijzit. Of lekker warm kunt douchen.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Storing cv-ketel