Storing cv-ketel

Onze vakman zoekt een oplossing

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze cv-monteur zorgt voor een goede oplossing

Storingen aan cv-ketels komen regelmatig voor. Vooral als cv-ketels wat ouder zijn. Een cv-storing betekent geen warm water. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Onze vakman helpt u daarbij en zoekt naar een oplossing. Om u beter te kunnen helpen, vult u bij de aanvraag van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in. En omschrijft u de storingscodes. Zo kan de vakman de benodigde onderdelen meenemen. Vaak is een storing binnen dezelfde dag opgelost. Soms zijn er nieuwe onderdelen en/of meerwerk nodig. Daar betaalt u apart voor. Als het nodig is dan komt de vakman later terug om de klus af te maken. Zodat u weer met warm water kunt douchen! Als een extra bezoek van de vakman nodig is, betaalt u voor elk bezoek het vaste tarief.

Veelgestelde vragen

Uw cv-ketel geeft een storing. Dat is niet fijn. U kunt zelf de ketel resetten en de waakvlam en waterdruk controleren. Helpt dat niet? Schakel dan een vakman in. Uw cv-ketel bestaat uit veel onderdelen. De cv-monteur heeft de storing meestal snel verholpen.
Als uw cv-ketel regelmatig laat onderhouden is de kans op een storing een stuk kleiner. Een storing echt voorkomen is haast onmogelijk. Er kan altijd een onderdeeltje in uw cv-ketel kapot gaan. Bijvoorbeeld door slijtage. Geeft uw cv-ketel storing? Maak snel een afspraak met 1 van onze vakmannen. Zij zorgen ervoor dat u er snel weer warmpjes bijzit. Of lekker warm kunt douchen.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons