CV-ketel onderhoud

Laat het over aan een vakman

  • Betrouwbare vakmannen
  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
Goed cv-onderhoud vermindert de kans op storingen en verhoogt de veiligheid. En met regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel is deze meestal zuiniger in gebruik. Met onze cv-monteur kunt u rekenen op het juiste cv-onderhoud. Onze cv-monteur komt bij u thuis en maakt uw cv-ketel schoon. Hij controleert de werking en stelt onderdelen van de cv-ketel af. CV-onderhoud is meestal binnen een uur gedaan. Hoe vaak u cv-onderhoud moet laten doen, hangt af van het merk en type cv-ketel. Onze monteur kan u hier meer over vertellen. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in. En bij een storing de volledige omschrijving van de storing met codes. Zorgt u dat de cv-monteur makkelijk bij uw cv-ketel kan. Zo kan de vakman meteen aan de slag.

CV-ketel onderhoud

128 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen cv-onderhoud

Nee, dat is niet nodig. U kunt onze cv-monteur laten komen wanneer u wilt. U kunt zelf het best de afweging maken of u wel of geen onderhoudscontract bij uw cv-ketel wilt. Onderhoud van een nieuwe cv-ketel kost niet veel. Gaat uw cv-ketel al een aantal jaartjes mee? Houdt u er dan rekening mee dat een onderhoudsbeurt wat duurder kan zijn.
Meestal wordt een cv-ketel 1 keer in de 2 of zelfs 3 jaar onderhouden. Het is slim om in de garantievoorwaarden van de fabrikant te lezen. Soms vragen ze u om uw ketel elk jaar na te laten kijken om recht op garantie te houden. Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder energie en gaat langer mee. Dus ... onderhoud loont. 
Of u een gasgestookte ketel, elektrische ketel of combiketel heeft. Onze vakman weet er raad mee. Dat geldt ook voor de merken: Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in. Zo weet hij welke onderdelen hij in ieder geval mee moet nemen. 
Onze klanten betalen gemiddeld €107,45 euro exclusief servicekosten voor cv-ketel onderhoud. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over CV-ketel onderhoud