Cv-ketel onderhoud

Laat het over aan een vakman

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Goed cv-onderhoud vermindert de kans op storingen en verhoogt de veiligheid. En met regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel is deze meestal zuiniger in gebruik. Met onze cv-monteur kunt u rekenen op het juiste cv-onderhoud. Onze cv-monteur komt bij u thuis en maakt uw cv-ketel schoon. Hij controleert de werking en stelt onderdelen van de cv-ketel af. Hoe vaak u cv-onderhoud moet laten doen, hangt af van het merk en type cv-ketel. Onze monteur kan u hier meer over vertellen. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in.

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Boek dan de klus cv-ketel storing. Zorgt u dat de cv-monteur makkelijk bij uw cv-ketel kan. Zo kan de vakman meteen aan de slag.

CV-ketel onderhoud

194 reviews

Geef uw voorkeursmoment aan. Dan gaan wij direct op zoek naar een vakman.

Veelgestelde vragen cv-onderhoud

Nee, dat is niet nodig. Centraal Beheer werkt niet met een onderhoudscontract. Wanneer uw cv-ketel toe is aan onderhoud boekt u gemakkelijk zelf een onderhoudsbeurt.
Meestal wordt een cv-ketel 1 keer in de 2 jaar onderhouden. Of dat ook voor uw cv-ketel geldt, hangt af van het merk en type cv-ketel. Onze cv-monteur kan u hierover meer vertellen. Het is slim om in de garantievoorwaarden van de fabrikant te lezen. Soms vragen ze u om uw ketel elk jaar na te laten kijken om recht op garantie te houden. Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder energie en gaat langer mee. Dus ... onderhoud loont.
Of u een gasgestookte ketel, elektrische ketel of combiketel heeft. Onze vakman weet er raad mee. Dat geldt ook voor de merken: Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in.

U betaalt de cv-monteur per uur en in ieder geval het eerste uur. Onderhoudt u uw cv-ketel regelmatig, dan is een cv-monteur gemiddeld een uur bezig. Soms moeten onderdelen worden vervangen, zoals de pakking van uw cv-ketel. Gemiddeld kost onderhoud aan uw ketel tussen de €30,00 en €70,00. Deze kosten verschillen per merk, type ketel en de leeftijd van uw ketel.

De kosten van het onderhoud komen bovenop het vaste uurtarief en de servicekosten.

Gemiddeld wordt een ketel 1 keer per 1 of 2 jaar onderhouden. Gebeurt dit niet, dan is de kans op slijtage en storingen van uw ketel groter. Ook verhoogt het de kans op brandgevaar.

Houdt u er ook rekening mee dat een onderhoudsbeurt iets duurder kan zijn. Dit komt omdat de cv-monteur mogelijk meerdere onderdelen moet vervangen.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons