Cv-ketel onderhoud

Laat het over aan een vakman

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Een goed onderhouden ketel is veiliger en zuiniger 

Goed cv-onderhoud vermindert de kans op storingen en verhoogt de veiligheid. En met regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel is deze meestal zuiniger in gebruik. Met onze cv-monteur kunt u rekenen op het juiste cv-onderhoud. Onze cv-monteur komt bij u thuis en maakt uw cv-ketel schoon. Hij controleert de werking en stelt onderdelen van de cv-ketel af. Hoe vaak u cv-onderhoud moet laten doen, hangt af van het merk en type cv-ketel. Onze monteur kan u hier meer over vertellen. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in.

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Boek dan de klus cv-ketel storing. Zorgt u dat de cv-monteur makkelijk bij uw cv-ketel kan. Zo kan de vakman meteen aan de slag.

Veelgestelde vragen cv-onderhoud

Nee, dat is niet nodig. Centraal Beheer werkt niet met een onderhoudscontract. Wanneer uw cv-ketel toe is aan onderhoud boekt u gemakkelijk zelf een onderhoudsbeurt.
Meestal wordt een cv-ketel 1 keer in de 2 jaar onderhouden. Of dat ook voor uw cv-ketel geldt, hangt af van het merk en type cv-ketel. Onze cv-monteur kan u hierover meer vertellen. Het is slim om in de garantievoorwaarden van de fabrikant te lezen. Soms vragen ze u om uw ketel elk jaar na te laten kijken om recht op garantie te houden. Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder energie en gaat langer mee. Dus ... onderhoud loont.
Of u een gasgestookte ketel, elektrische ketel of combiketel heeft. Onze vakman weet er raad mee. Dat geldt ook voor de merken: Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas. Vul bij het aanvragen van de klus het type, merk en bouwjaar van uw cv in.

U betaalt de cv-monteur per uur en in ieder geval het eerste uur. Onderhoudt u uw cv-ketel regelmatig, dan is een cv-monteur gemiddeld een uur bezig. Soms moeten onderdelen worden vervangen, zoals de pakking van uw cv-ketel. Gemiddeld kost onderhoud aan uw ketel tussen de €30,00 en €70,00. Deze kosten verschillen per merk, type ketel en de leeftijd van uw ketel.

De kosten van het onderhoud komen bovenop het vaste uurtarief en de servicekosten.

Gemiddeld wordt een ketel 1 keer per 1 of 2 jaar onderhouden. Gebeurt dit niet, dan is de kans op slijtage en storingen van uw ketel groter. Ook verhoogt het de kans op brandgevaar.

Houdt u er ook rekening mee dat een onderhoudsbeurt iets duurder kan zijn. Dit komt omdat de cv-monteur mogelijk meerdere onderdelen moet vervangen.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons