My Dialogues peilt de mening van Nederland in crisistijd

Real-time klantonderzoek helpt Centraal Beheer te innoveren

In 2019 zette Lab55, het innovatielab van Centraal Beheer, een samenwerking met My Dialogues op. Met behulp van My Dialogues doet Centraal Beheer razendsnel real-time klantonderzoek. En juist in deze crisistijd is My Dialogues een ideale app om snel meningen te peilen!

Een simpele en snelle manier om met mensen in gesprek te gaan

My Dialogues is ontstaan vanuit de gedachte: klantonderzoek kan toch veel leuker en makkelijker? Jacqueline van der Gracht, oprichtster van My Dialogues, ontwikkelde een app waarmee de drempel om mee te doen aan een onderzoek een stuk lager wordt. Via een pushberichtje ontvangen mensen vragen op hun telefoon. Door deze te beantwoorden helpen zij binnen een minuut een bedrijf verder én verdienen ze geld. Als bedrijf is er geen snellere manier om inzichten te krijgen over je doelgroep.

Via het platform peilden wij de mening van Nederland over ‘Thuiswerken’

Ook in deze crisistijd helpt My Dialogues ons te innoveren. ‘Hoe ervaar jij het thuiswerken?’ ‘En je thuiswerkplek?’ ‘Heb je lichamelijke klachten door het thuiswerken?’ ‘En waar zou je wel wat tips over kunnen gebruiken’? Deze vragen stuurden wij uit naar Nederland via de app van My Dialogues. We zagen de antwoorden binnen een paar minuten real-time binnenkomen. Dat maakt onderzoek doen via My Dialogues ook zo leuk!
Centraal Beheer Thuiswerken

Met My Dialogues ontdek je iedere dag weer nieuwe inzichten

Doordat de app makkelijk in gebruik is haal je veel inzichten op in weinig tijd. Jacqueline van der Gracht laat dit zien door in deze crisistijd dagelijks de mening van mensen te peilen. Zo onderzocht ze wat de 1e indruk van werkgevers, werknemers en ZZP’ers was van de maatregelen die de regering op 17 maart aankondigde. In een ander onderzoek reageerden meer dan 200 mensen binnen 30 minuten op de vraag: ‘Wat denk jij dat de reden is dat mensen extra gaan hamsteren?’ My Dialogues plaatst iedere dag een livestream waarin je kunt zien hoe je als bedrijf snel onderzoek doet onder je doelgroep!
My Dialogues peiling

Wil je meer weten over hoe snel klantonderzoek leidt tot innovatie?

Vanuit onze ‘dialoog’ met mensen over thuiswerken, werkten wij in slechts enkele dagen toe naar een nieuwe dienst: de Thuiswerkplek! Ben je benieuwd hoe My Dialogues jou kan helpen met je doelgroep in gesprek te gaan? Stuur dan een mailtje naar lab55@achmea.nl. Wil je zelf deelnemen aan onderzoeken van bedrijven? Je downloadt de My Dialogues-app in de Play Store of de App Store.