VR-bril ontdekken

My Dialogues en Centraal Beheer gaan voor makkelijker real-time onderzoek

Een samenwerking tussen een startup en een corporate

Bij Centraal Beheer staat innovatie centraal. We willen onze klanten met nieuwe producten en diensten meer gemak bieden. Daarvoor is open innovatie belangrijk en werken we veel samen met startups. Om makkelijker real-time klantonderzoek te doen startte Centraal Beheer een samenwerking met My Dialogues. Een simpele en snelle manier om met klanten in gesprek te gaan en hun mening mee te nemen in innovaties. 

Van pitch tot samenwerking

Lab55, het innovatielab van Centraal Beheer, organiseert ieder kwartaal een pitch-event. Innovatieve startups krijgen een podium om hun oplossingen te presenteren. My Dialogues, een app waarmee je real-time klantonderzoek kunt doen, won in september 2017 het pitch-event van Lab55. My Dialogues en Centraal Beheer zagen een mooie kans om de ideeën samen uit te rollen. Sindsdien testte Centraal Beheer de app binnen de organisatie. En met resultaat! Centraal Beheer en My Dialogues zijn nu officieel partners. Op 5 augustus tekenden Centraal Beheer en My Dialogues het contract.

Klantonderzoek kan veel makkelijker en leuker

My Dialogues gelooft in gesprekken met potentiële klanten. Met deze app heb je de klant in je broekzak en kun je real-time klantonderzoek doen. Jacqueline van der Gracht richtte My Dialogues op vanuit haar eigen onvrede over online vragenlijsten en klantonderzoek tools. Want klantonderzoek kan toch veel makkelijker en leuker? Iedereen heeft altijd zijn of haar telefoon bij de hand. Via een pushberichtje een vraag beantwoorden, daarmee een bedrijf verder helpen en ook nog eens geld verdienen. Dat bleek de sleutel tot succes.

Wil je meer weten over My Dialogues?

Mail dan naar lab55@achmea.nl. Lijkt het jou ook leuk om als klant met bedrijven in gesprek te gaan? En daarmee te helpen bij innovatieve ideeën? Je downloadt de My Dialogues-app in de Play Store of de App Store.