Het pitch-event van Lab55

De plek voor startups om hun idee te pitchen

Bij Lab55 geloven we in open innovatie

Wij werken veel samen met startups. Omdat wij kunnen leren van de snelheid, frisse ideeën en dynamiek van startups. En startups kunnen leren van de kennis, processen en het netwerk van ons. Door beide samen te brengen, kunnen er hele mooie dingen ontstaan. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Elke 3 maanden organiseert Lab55 een pitch-event

Wij organiseren deze pitch-events om collega’s te inspireren, startups verder te helpen en de mogelijkheden voor een samenwerking te onderzoeken. Dat doen we elke keer voor een ander innovatiethema. 3 thema’s zijn voor ons belangrijk: wonen, mobiliteit en financiële diensten.

5 startups krijgen de kans te pitchen in Lab55

De startups vertellen in 5 minuten wie hun klant is, wat het probleem is en hoe hun oplossing eruit ziet. Daarna krijgen ze kritische vragen, feedback en hulp vanuit de Dragons Den en vanuit het publiek. Na de pitches wordt de winnaar gekozen. Deze startup krijgt een lunch aangeboden met alle relevante stakeholders binnen Centraal Beheer (en Achmea) om de mogelijkheden voor een samenwerking verder te onderzoeken.

Lab55 regelt het event en de startups de pitch

Wij zorgen voor een C-level Dragons Den, een strakke organisatie en heel veel enthousiaste collega’s. En een borrel na het event om nog eens rustig door te praten. Daarna houdt het natuurlijk niet op! Je krijgt een aanspreekpunt vanuit het Lab55-team dat jou gaat helpen om met de juiste personen in contact te komen binnen Centraal Beheer. Inmiddels hebben al meer dan 50 startups in Lab55 gepitcht. Uit elk pitch-event komt minimaal 1 succesvolle samenwerking tussen een startup en Centraal Beheer.

Houd deze site in de gaten voor ons eerstvolgende pitch event. Wil je jouw idee alvast delen of heb je vragen? Stuur ons dan een mail.
Mail ons