Startups pitchen data-gedreven oplossingen om prettig te wonen

Kom op 17 oktober naar het pitch-event ‘Woonoplossingen met data’

Lab55 geeft startups een aantal keer per jaar de kans om hun idee te pitchen. Op donderdag 17 oktober is het 3e pitch-event van dit jaar. Het pitch-event is van 15.00 – 17.30 uur in Lab55 in Apeldoorn. Deze keer pitchen startups hun innovatieve oplossing voor het thema ‘Woonoplossingen met data’. Kom je ook?

Startups pitchen in 5 minuten hun idee

Tijdens het pitch-event presenteren de deelnemende startups hoe zij met data-gedreven oplossingen consumenten kunnen helpen om prettig te wonen. Na de pitch volgt een interactief deel waarin een deskundige Dragons’ Den kritische vragen stelt en feedback geeft. Ook jij mag vragen stellen en de startups beoordelen. De Dragons’ Den kiest daarna de winnaar. 

De 1e startups zijn bekend

Startup Flamingo.report helpt consumenten aan de hand van open data alles te weten te komen over de locatie van hun nieuwe droomhuis. Hoe veilig is de buurt? Wie zijn de buren? Hoe is de luchtkwaliteit? Hoeveel fietsongelukken vonden er plaats?

Startup Beeliners biedt een data-gedreven oplossing waarmee consumenten inzicht krijgen in hun energie- en waterverbruik in huis. Hiermee kunnen ze hun levensstijl verduurzamen, maar ook veiliger wonen. Zo ontvangen bijvoorbeeld ouderen notificaties als ze te weinig water verbruiken bij warm weer. Ook helpt de oplossing op tijd lekkages te ontdekken. Benieuwd naar de andere startups? Kom naar het pitch-event!

Meld je aan via lab55@achmea.nl

Wil jij weten wat de nieuwste ideeën zijn binnen het thema ‘Woonoplossingen met data’? En wat deze voor de consument kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar lab55@achmea.nl om je aan te melden! Na afloop kan je met de startups napraten met een hapje en een drankje. Goed voor je netwerk en je kennis!

We zien je graag op 17 oktober om 15.00 uur in Lab55

Je vindt ons innovatielab op Laan van Malkenschoten 20 in Apeldoorn. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar lab55@achmea.nl.