Rechtsbijstandverzekering

Raakt u verwikkeld in een zakelijk conflict met een opdrachtgever? Of heeft u schade en wilt u deze verhalen? Met onze Rechtsbijstandverzekering bent u altijd verzekerd van uitstekende juridische hulp. Dus heeft u net een grote opdracht afgerond, maar wil uw opdrachtgever niet betalen omdat hij andere verwachtingen had? Of heeft u een geschil met een leverancier over het afgesloten contract? Dan biedt de Rechtsbijstandverzekering een oplossing. En omdat deze Rechtsbijstandverzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende zekerheden, kunt u haar precies afstemmen op uw onderneming en brancherisico’s.

Pakket meestgekozen schadeverzekeringen

Centraal Beheer heeft specifiek voor branches en beroepen pakketten samengesteld voor de meest voorkomende schaderisico's. U verzekert daarom alleen de risico's die in uw branche relevant zijn en die door andere professionals ook gekozen zijn. Uiteraard kunt u altijd zelf bepalen wat u verzekert.

Bereken mijn premie

De Rechtsbijstandverzekering

  • U kunt de verzekering op maat samenstellen en betaalt dus niet meer dan nodig is.
  • U profiteert van een uitgebreide basisverzekering en kunt kiezen uit zes aanvullende zekerheden.
  • U krijgt onbeperkte juridische hulp van de juridische specialisten van Stichting Achmea Rechtsbijstand.
  • U krijgt bij verkeerszaken binnen Europa de kosten van externe deskundigen volledig vergoed.


U heeft alles goed geregeld, toch?

Met onze Risicoscan weet u het zeker.

Doe de Risicoscan

Premie berekenen

Dit veld is verplicht.

U heeft gekozen voor "{{branche.naam}}". Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op (055) 579 8600.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

U heeft gekozen voor "{{subbranche.naam}}". Bij deze keuze is persoonlijk contact nodig om een premieberekening of een offerte te maken. U kunt eventueel uw keuze aanpassen. U kunt contact opnemen met Centraal Beheer Zakelijk op (055) 579 8600.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Snel en geheel vrijblijvend