Inspectie afzuiginstallatie horeca
€0,-
Prijs inspectie op afstand

Inspectie afzuiginstallatie van horecabedrijven

Regel vandaag nog uw inspectie op afstand van uw afzuiginstallatie en wasemkappen

  • Investeer in de veiligheid van uw gasten, medewerkers en bedrijfspand
  • Werk hygiënisch en veilig volgens HACCP-richtlijnen
  • U weet snel of onderhoud en reiniging nodig is.
Ook als u geen klant bent bij Centraal Beheer.

Veiligheid en hygiëne boven alles

Vlam in de pan! Snel een deksel erop en het vuur is gedoofd. Denkt u. Maar het vuur kan al zijn overgeslagen naar het luchtafzuigkanaal. Het verplaatst zich razendsnel en legt uw bedrijf in korte tijd stil. Verschrikkelijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het regelmatig reinigen van vetvangfilters in luchtafzuigsystemen heel belangrijk. Net als het goed onderhouden en reinigen van wasemkappen, luchtafzuigkanalen en luchtafzuigventilatoren. Niet alleen om brand te voorkomen. Maar ook om hygiënisch te werken volgens de HACCP-richtlijnen.

Wat kost het en hoe vaak is reiniging nodig

De inspectie op afstand is gratis. Na de inspectie weet u of onderhoud en/of reiniging nodig is. De kosten voor het reinigen van een afzuiginstallatie hangen af van hoe erg de vervuiling is. En van de grootte van het systeem. Na volledige reiniging krijgt u een certificaat met een advies over hoe vaak reiniging nodig is.
Soort bedrijf 1e 2 meter (minimaal) Met ventilator in 1e 2 meter Meerprijs per strekkende meter Ventilator los
Fastfood/cafetaria/wokken € 375 € 625 € 175 € 650
Hotel/restaurant € 325 € 525 € 150 € 500
Bedrijfsrestaurants € 275 € 500 € 150 € 500

Wij kiezen voor Altena Group

Altena Group werkt voor alle soorten horeca. En zij werken landelijk. Dus ook bij u in de buurt. Vraagt u via Centraal Beheer een gesprek of offerte aan? Dan gelden er speciale afspraken. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer.

Alle soorten onderhoud

Onze partner Altena Group is er voor alle soorten onderhoud aan uw installaties. Van luchtgekoelde warmtewisselaars tot luchtkanalen en koeltorens. Zij onderhouden, reinigen, coaten, desinfecteren en renoveren professioneel en snel. Voor alle mogelijke locaties. Ook bij grote complexen. Ze geven u inzicht in wat u zelf kunt doen en hoe u dit doet. Wilt of kunt u dit niet zelf dan nemen zij u dit werk graag uit handen. 

Hoe werkt het?

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Professionele inbraakbeveiliging voor bedrijven/ondernemers. Regel snel betrouwbaar alarm en cameratoezicht voor uw bedrijfspand.

Taxatie van uw bedrijfspand

Taxatie van uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar taxatie van uw bedrijfspand en/of inventaris bij u op locatie? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een offerte.

Onderhoud aan blusmiddelen

Onderhoud aan blusmiddelen

U regelt hier snel en voordelig brandblusmiddelen inclusief onderhoud voor uw bedrijfspand