Jack Zuidweg, expert vastgoed bij Centraal Beheer, staat op het dak van een bedrijfspand vol met zonnepanelen

Podcast - Installeer zonnepanelen veilig en verzekerbaar

‘Wij weten precies wat er nodig is om zonne­panelen goed en veilig te installeren, zodat een pand verzekerbaar is.’ zegt Jack Zuidweg in gesprek met Roelof Hemmen.

VvE en vastgoed 11 apr 2023 35 minuten

Centraal Beheer helpt vastgoed­ondernemers

Als vastgoedeigenaar ben je actief op een breed gebied. Maar je kunt onmogelijk overal verstand van hebben. Dat vraagt om deskundige partners, bijvoorbeeld voor het afdekken van risico’s of het werken aan verduurzaming. Centraal Beheer voorziet vastgoedpartijen en woning­corporaties op beide gebieden van advies. ‘Wij willen echt naast de ondernemer staan om tot gezamenlijke oplossingen te komen’, zegt Jack Zuidweg in het gesprek met Roelof Hemmen.

Verduurzaam uw vastgoed

De aanpak van verduurzaming van vastgoed is voor iedereen anders. 1 ding staat vast: het lukt alleen als we samenwerken. Daarom is het belangrijk dat partijen als verzekeraars en vastgoedeigenaren de krachten bundelen.

Download whitepaper
Roelof Hemmen , host van 'Het gezicht achter'

‘Wij willen echt naast de ondernemer staan om tot gezamenlijke oplossingen te komen’, zegt Jack Zuidweg.

Verduurzaam met zonnepanelen

Vanaf 2022 stimuleert de overheid de verduurzaming van uw bedrijfspand. Dat kan bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak van uw kantoorgebouw te installeren. Dat moet natuurlijk goed en veilig gebeuren om vervelende situaties te voorkomen. Bij de installatie van uw zonnepanelen staan onze specialisten voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Zij bespreken met u wat u kunt doen om schade te voorkomen en welke voorwaarden er zijn voor het afsluiten van uw verzekering.