Martine Bolhuis, business partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer

Over terugkeer naar werk na kanker

In deze podcast vertelt Martine Bolhuis over haar terugkeer naar het werk na borstkanker. Hoe doe je dat? En hoe ga je hier als werkgever mee om? 

HR 22 jun 2023 44 minuten

Weer aan het werk gaan

Martine Bolhuis, business partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer kreeg in de zomer van 2021 de diagnose borstkanker. Nu 2 jaar verder gaat het gelukkig goed met haar. Ze is weer volop aan het werk. Hoe doe je dat na zo’n intensieve periode van behandelingen? Martine deelt in deze podcast haar persoonlijke tips over hoe weer aan het werk te gaan.

Structuur, balans en belastbaarheid

Onder leiding van Glenn van der Burg gaan Martine Bolhuis, Erik Petersen, ex-leidinggevende en Judith Maas, adviseur en trainer werk en kanker bij Care in Company in gesprek. Maas geeft aan dat bij de opbouw van werk de structuur, balans en belastbaarheid heel belangrijk zijn. Volgens Petersen was het re-integratie plan een heel flexibel plan. ’Het moet ook mogelijk zijn om weer een stapje terug te gaan. Het is geen lineaire lijn. Blijf hierover met elkaar in gesprek.’

Over terugkeer naar werk na kanker

In deze podcast vertelt Martine Bolhuis haar persoonlijke verhaal. In de zomer van 2021 kreeg zij de diagnose borstkanker. Na 2 jaar is zij weer volop aan het werk. Maar hoe doe je dat? En hoe ga je hier als werkgever mee om?

Martine

Martine is business partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer. Samen met experts deelt zij kennis en brengt ze de dialoog op gang tussen organisaties over vragen die er leven over duurzame inzetbaarheid.