Mark Roderick Schothorst

De Sleutelmomenten van Mark Roderick Schothorst

Ideeën voor een onderneming groeien vaak geleidelijk en worden gevormd door ervaringen die in het dagelijks leven op je pad komen. Mark Roderick vertelt hoe dit heeft geleid tot het ontstaan van zijn bedrijf 'The Good Floor'. 

Ondernemen 7 okt 2022 22 minuten

Over Mark Roderick Schothorst

Werken voor allerlei organisaties heeft hij altijd een mooie uitdaging gevonden, maar het product dat hij een paar jaar geleden heeft ontwikkeld, komt echt uit zijn hart. In de afgelopen jaren is zijn interesse voor duurzame producten gegroeid. Overal waar hij kwam, aanschouwde hij (bewust en onbewust) hoe de wereld vervuild aan het raken is. Zo ontdekte hij onder andere hoe ontzettend veel plastic er weggegooid wordt. En dát plastic, werd de basis van zijn nieuwe bedrijf en product 'The Good Floor' dat duurzame Terrazzo lookalike vloeren maakt. 

Ook interessant om te bekijken

Ronnie sprak met Mark Roderick over ondernemen met oog voor duurzaamheid en een circulaire economie. Wilt u hier meer over ontdekken? Dan is deze inspiratie mogelijk interessant voor u: 

Hoe The Good Roll zoveel mogelijk mensen toegang wil geven tot veilige en schone toiletten

Circulaire en duurzame gebouwen? Architect Paul weet hoe

Mark Roderick Schothorst

Mark Roderick Schothorst - Podcast Sleutelmomenten #7

Over hoe je door plastic afval te recyclen een product voor dagelijks gebruik kunt ontwikkelen.

Andere ondernemers over hun Sleutelmomenten

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren. Luister de verhalen van deze ondernemers via deze links op Spotify.

Danielle Kleyheeg - Podcast Sleutelmomenten #4

Mark de Vos - Podcast Sleutelmomenten #5