Job van de Kieft

De Sleutel­momenten van Job van de Kieft

Sommige momenten in je leven laten je ineens extra hard groeien, als mens en als professional. Ronnie praat met ondernemer Job van de Kieft over welke momenten dat voor hem en zijn bedrijf Scoozy zijn.
29 sep 2022 25 minuten

Over Job van Kieft

Hij wilde iets doen met ondernemerschap en elektrisch rijden, maar wist nog niet precies hoe. Inmiddels heeft hij zijn eigen product op de markt gezet, de Scoozy. Een (elektrische) scootmobiel, ontstaan vanuit zijn ervaring in de wereld van elektrische mobiliteit. Geen nieuw product, maar een die een goed alternatief is voor een aantal belangrijke problemen en behoeften rondom de scootmobiel. De ontwikkeling van het product ging letterlijk en figuurlijk niet zonder slag of stoot. Juist die hindernissen hebben het product gemaakt tot wat het nu is en hebben Job in een rap tempo een heleboel lessen geleerd over ondernemen in de breedste zin.

Beluister de podcast op Spotify.


Ondernemer Job van de Kieft in gesprek met Centraal Beheer (podcast)

Job van de Kieft - Podcast Sleutelmomenten #7

Over risico's nemen bij het opstarten van je bedrijf en wat het betekent als je hier niet voor verzekerd bent.

Meer inspiratie?

Bent u ondernemer of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wij helpen u graag verder met tips, informatie en inspiratie om van uw bedrijf een succes te maken.