TableduSud

De Sleutel­momenten van Teun en Evert Antonissen

Wat maak je door als je heel jong een bedrijf opzet samen met je broer? Welke momenten geven je die ondernemerslessen die je voor altijd zult blijven onthouden? Ronnie praat met Teun en Evert over welke momenten dat voor hen waren.
4 nov 2022 33 minuten

Wie zijn Teun en Evert Antonissen?

De broers studeerden beide nog toen ze hun bedrijf Table du Sud opzetten (2014). De simpele behoefte van oudste broer Teun aan een bartafel voor in zijn nieuwe studentenkamer, werd de aanleiding voor hun bedrijf dat houten tafels produceert en verkoopt. Evert bouwde die tafel voor hem in de garage van hun ouders. Er kwamen veel positieve reacties op het ontwerp, waarna ze meer tafels zijn gaan maken. Ze groeiden al snel uit de garage van hun ouders en al na 1,5 jaar ook uit hun eerste werkplaats.
Het bedrijf behelst inmiddels 115 medewerkers, 4 showrooms en een grote, zelf ontworpen fabriek waar ze elke tafel maken naar het ontwerp dat de klant zelf kan maken.

Beluister de podcast op Spotify.

Ondernemers van Table du Sud in gesprek met Centraal Beheer (podcast)

Teun en Evert Antonissen - Podcast Sleutel­momenten #10

Over welke risico's je neemt als je wilt groeien en over wat je met elkaar kunt delen als je met familie een bedrijf opzet.

Meer inspiratie?

Bent u ondernemer of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wij helpen u graag verder met tips, informatie en inspiratie om van uw bedrijf een succes te maken.