Mark de Vos

De Sleutelmomenten van Mark de Vos

Sommige momenten in je werkleven laten je groeien als ondernemer. Ronnie praat met Mark de Vos over welke momenten voor hem een sleutelrol speelden en hoe zijn bedrijf GoBoony is ontstaan
30 jun 2022 29 minuten

Over Mark de Vos

De kunst van het ondernemen keek hij af van zijn eerste leidinggevende, toen hij in zijn eerste baan de vrijheid kreeg om zijn commerciële skills te ontwikkelen en aan het ondernemerschap te proeven. Toen hij ontslagen werd bij zijn laatste baan in dienst, nam hij de ruimte om een wereldreis te gaan doen, waar hij de magie van reizen met een camper ontdekte. Hieruit is zijn huidige camperplatform GoBoony ontstaan, waarmee Mark mensen wil inspireren om out in the 'boonies' te gaan: de onvindbaarheid voor even op te zoeken.

Beluister de podcast op Spotify.

Ondernemer Mark de Vos van GoBoony in gesprek in een podcast

Mark de Vos - Podcast Sleutelmomenten #5

Over wat je leert als je de ruimte krijgt om op je bek te mogen gaan en over hoe een geweldig businessplan vanuit je passie kan opbloeien.

Meer inspiratie?

Bent u ondernemer of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wij helpen u graag verder met tips, informatie en inspiratie om van uw bedrijf een succes te maken.