Goed Werkgeverschapverzekering - Centraal Beheer Zakelijk

Uw medewerkers uitgebreid verzekerd bij ongevallen

Goed Werkgever­schap­verzekering

Uw medewerkers schadeloos na een ongeval

Uw medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf en maken elke dag het verschil. Daarom zijn uw medewerkers meestal goed verzekerd voor een ongeval op het werk. Maar hoe zit dat bijvoorbeeld met uw stagiairs of uitzendkrachten? En heeft u het ook goed geregeld voor ongevallen die buiten uw kantoor plaatsvinden? Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat door een ongeval tijdens een bedrijfsuitje, op locatie tijdens een klantbezoek of tijdens het thuiswerken. De financiële gevolgen zijn vaak groter dan alleen het verlies van inkomen.

Als werkgever bent u wettelijk verplicht voor een goede oplossing te zorgen en de situatie netjes te regelen. Zelfs als u er, in het kader van uw zorgplicht, alles aan heeft gedaan om een veilige werkomgeving te creëren en de situatie te voorkomen.

Een reguliere Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB) vergoedt de schade bij ongevallen alleen als u aansprakelijk wordt gesteld. En ook daadwerkelijk aansprakelijk bent. En ook een collectieve ongevallenverzekering vergoedt niet altijd alle schade. Zelfs als u losse (aanvullende) aansprakelijkheidsverzekeringen heeft afgesloten kan de afhandeling lang op zich laten wachten.


Uw medewerkers zijn bij ongevallen goed verzekerd Met de Goed Werkgeverschapverzekering van Centraal Beheer, die u in combinatie met onze Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, verzekert u in 1 keer de meeste werkgeversrisico’s rondom ongevallen van medewerkers. Zo heeft u gemak en bent u verzekerd van een snelle en goede oplossing. Wat er ook gebeurt.

  • Geen juridisch getouwtrek over de aansprakelijkheid.
  • De eerste uitkering vindt meestal binnen 2 maanden plaats, op basis van de werkelijke schade.
  • De plaats of het tijdstip van een ongeval is niet belangrijk. Zelfs Het ‘Nieuwe Werken’ is verzekerd.

Bekijk de video

En ontdek de Goed Werkgeverschapverzekering

Meer informatie

Alles over de Goed Werkgeverschapverzekering

Waarom klanten kiezen voor de Goed Werkgeverschapverzekering

Bressers metaal
Staalbedrijf Bressers Metaal

"Dit is hoe we als familiebedrijf met onze medewerkers willen omgaan" vertelt Daan Bressers, directeur van Bressers Metaal over de Goed Werkgeverschapverzekering van Centraal Beheer.

Architecten bureau NOAHH
Architectenbureau NOAHH

"De Goed Werkgeverschapverzekering zorgt voor een betere gemoedsrust" vertelt Patrick Fransen, oprichter en directeur van Architectenbureau NOAHH.

Cb checklist
Kent u de verschillen en overeenkomsten?

Bekijk de verschillen en overeenkomsten tussen de Goed Werkgeverschapverzekering en bijvoorbeeld de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en collectieve ongevallenverzekering.

Bedrijfsaansprakelijk­heids­verzekering (AVB) Bestuurders­aansprakelijk­heids­verzekering Cyberverzekering