Uw beleggingskeuze wijzigen

Zo regelt u het

Kies hieronder uw pensioen- of levensverzekering. Niet al onze producten zijn op dezelfde manier te wijzigen.
Heeft u een Flexibel Renteniers Plan? Log dan in op Mijn toekomst met uw DigiD. Heeft u meerdere pensioenproducten? Kies dan na het inloggen het product waarvoor u uw risicoprofiel aan wil passen. Klik in uw dashboard op 'Mijn pensioen' en daarna op 'Pensioenkeuzes'. U ziet nu 'Mijn risicoprofiel bepalen'. Kies vervolgens de verdeling van de verwachte pensioenuitkomsten die het beste bij u past.
Heeft u een DGA Pensioen? Log dan in op Mijn toekomst met uw account. Heeft u meerdere pensioenproducten? Kies dan na het inloggen het product waarvoor u uw risicoprofiel aan wil passen. Klik in uw dashboard op 'Mijn pensioen' en daarna op 'Pensioenkeuzes'. U ziet nu 'Mijn risicoprofiel bepalen'. Kies vervolgens de verdeling van de verwachte pensioenuitkomsten die het beste bij u past.
Heeft u een Online Werknemers Pensioen? Dan hoeft u geen risicoprofiel te bepalen.

Heeft u een een Individueel Werknemer Pensioen? Log dan in op Mijn toekomst met uw DigiD. Heeft u meerdere pensioenproducten? Kies dan na het inloggen het product waarvoor u uw risicoprofiel aan wil passen. Klik in uw dashboard op 'Mijn Pensioen' en daarna op 'Pensioenkeuzes'. U ziet nu 'Mijn risicoprofiel bepalen'. Kies vervolgens de verdeling van de verwachte pensioenuitkomsten die het beste bij u past.

Centraal Beheer onderschrijft de Code Rendement en Risico.