Uw beleggingskeuze wijzigen

Zo regelt u het

Kies hieronder uw pensioen- of levensverzekering. Niet al onze producten zijn op dezelfde manier te wijzigen.
Heeft uw werkgever een Flexibel Renteniers Plan voor u afgesloten? Log dan in via 'Mijn Centraal Beheer' en ga naar Verzekeringen. Klik dan op Flexibel Renteniers Plan om naar uw persoonlijke website (Pensioen Online) te gaan. Ga vervolgens naar ‘mijn risicoprofiel bepalen’ en vult u daar de vragen in. Zo bepaalt u het risico dat u kunt en wilt nemen.
Heeft u een DGA Pensioen? Log dan in op uw persoonlijke website (Pensioen Online). Ga naar Mijn Verzekeringsmap en dan naar Verzekeringen. Klik daar op DGA Pensioen. Op uw persoonlijke website gaat u naar ‘mijn risicoprofiel bepalen’. Vul de vragen in. Zo bepaalt u het risico dat u kunt en wilt nemen.
Heeft u een Online Werknemers Pensioen? Dan hoeft u geen risicoprofiel te bepalen.
Heeft u een een Individueel Werknemer Pensioen? Log dan in op uw persoonlijke website (Pensioen Online). Ga naar Mijn Verzekeringsmap en dan naar Verzekeringen. Klik daar op Flexibel Individueel Werknemer Pensioen. Op uw persoonlijke website gaat u naar ‘mijn risicoprofiel bepalen’. Vul de vragen in. Zo bepaalt u het risico dat u kunt en wilt nemen.
U kunt een opdracht doorgeven om van fonds te switchen door te bellen met Centraal Beheer op nummer 055 579 81 81 (keuze 1). Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Krijgen we uw switchopdracht voor 15.30 uur? Dan verwerken we die tegen de slotkoers van die dag. Krijgen we uw switchopdracht na 15.30 uur? Dan verwerken we die tegen de slotkoers van de beursdag daarna.
Centraal Beheer onderschrijft de Code Rendement en Risico.